עדכונים מהרופאה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אזזזזזזזזזז.. היינו אצל הרופאה של לולי הבוקר.
    לגבי הבדיקות דם היא אומרת שהתוצאות החריגות קשורות לאלרגיה ושאלה אם ידוע לנו על אלרגיה כלשהי. אז אמרנו לה שלא. אז היא שאלה אם לאחד מאיתנו יש אלרגיה? אז אמרנו לה שכן , לי יש אלרגיה לקיווי ובכללי אני מאוד רגישה גם לתרופות..
    אז היא אומרת שכנראה הוא קיבל את הגן שלי של הרגישות ושבהמשך החיים נדע אם זה אלרגיה ולמה בדיוק.. ואז הוסיפה שזה כנראה הדבר היחידי שהוא קיבל ממני כי הוא קופי אבא שלו
9 תגובות
עמוד 1
  • תודה לאל שזה לא משהו חמור

• כן בובה בסביבות היום הולדת שלו הוא התחיל ללכת

• איך היא בדיוק איבחנה פלטפוט??? ילדים עד גיל 4 יש להם פלטפוט אנטומי .... מוזר...
    לגבי אלרגיה אכן בזופילים בדרך כלל מעידים על תגובה אלרגית , אם הוא קיבל לאחרונה תרופה זה גם יכול להיות תגובה לתרופה .
    ופוליפ , אכן אין מה לרוץ ולנתח ,כדאי ללכת לרופא א.א.ג. כדי שיציץ ויתרשם , לפעמים פוליפ יכול להיות מספיק גדול כדי לגרום להפסקות נשימה בשינה

מאיה.
  • לגבי הפלטפוס היא ראתה לפי כף הרגל האחורית, אפילו אנחנו שמנו לב לזה שהכל שם ממש עקום ונפוח.. נראה כאילו בצד אחד היא שטוחה ובצד השני היא נפוחה נורא.
    לגבי הפוליפים - זה אני לא הבנתי איך היא יודעת.. היא אפילו לא בדקה לו את האף! או שלא לפי זה בודקים?

• טלי לגבי הפוליפים הרופאת הילדים לא יכולה לאבחן שיש לליעד פוליפים רק א.א.ג יכול לאבחן באמצעות צילום מערות הפנים או בדיקה של סיב אופטי לתוך האף.
    אל תמהרי לנתח או משהו כזה אדיר שלי נולד עם פוליפים ומגיל אפס הוא נוחר אבל בגלל שב" ה אין הפסקות נשימה לא מנתחים כי הם עלולים לחזור.
    לגבי האלרגיה באמת בגיל כזה בדרך כלל אי אפשר לאבחן אלרגיה רק לקראת גיל שנתיים
    המון המון בריאות
    ]
  • הרבה בריאות

• לגבי הפוליפים ובנוסף שאת מספרת שהוא כמעט לא ישן
    הייתי ממליצה לעשות מעבדת שינה.
    תרגישו טוב.

• תודה בנות
  • יופי מאמי העיקר שהכל בגדול בסדר

פוליפים - אין צורך לעשות כרגע רק אם ממז יפריע או יחמיר
    אלרגיה - למי אין אלרגיות ?! גם בן אדם שאין לו יכול לפתח
    פלטפוס - יש לי וחיה עם זה בכייף ולא לא נעלו לי נעליים אורטופדיות
    מה שזה עשה לי זה הוריד לי פרופיל בצבא !