חלום שחלמתי+תמונה [לא לבעלות לב חלש!!!!!!] - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• חחחחח טוב תשמעו, אני יודעת שהתמונה מלחיצה.. אבל אין תמונה שמתארת טוב יותר את החלום שחלמתי לפני כמה שבועות!!!!
    חלמתי שהוא בועט, נוגח ומתאגרף שם בפנים כ"כ חזק, עד כדי כך שהוא קרע לי את הבטן והיד שלו יצאה החוצה!
7 תגובות
עמוד 1
  • שיניתי כותרת, כי אני מתארת לעצמי שיש בנות שיגעלו וילחצו לראות את התמונה הזאת..
    מקווה שזה בסדר שהעליתי אותה, אם לא אז אמחק ..
  • חחחחחחח..
    עכשיו בא לי להתחפש. חחחחחחחחחחח

וכן - חלומות הזויים יש בשפע בהריון
  • זה מזכיר לי (להבדיל...) פרק של האוס שראיתי לפני כמה ימים -
    ד"ר האוס ניתח עובר בתוך בטנה של אישה הריונית חולה, ואז העובר בן העשרים וקצת שבועות הושיט את היד והחזיק להאוס את האצבע.
    זה היה ממש ממש מרגש - כולי הייתי דמעות (אפילו שזה היה רק בתוכנית טלויזייה, זה היה מרגש)

• אויייי אלינור אני זוכרת את הפרק הזה!!! ראיתי אותו כשהייתי בהריון וזה גרם לי לבכות כמו ילדה קטנה
  • חחחחחחחחחחח

• חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    אלינור איזו עונה זה בהאוס?

• אגב אלינור זה מבוסס על מקרה אמיתי. אחד הרפלקסים שיש לעבור עוד בחרם כבר בשבועות מוקדמים זה לתפוס כל מה שבא במגע עם היד . הם ממש נתקלים על אמא אם לא מחזיקים בו . לא לנסות בבית חחחח התינוק עלול ליפול :-)

מאיה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה