התפטרות מהבודה תחת סיבה "טיפול בילד" - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,

האם מישהי יודעת, אם מתפטרים מהעבודה תחת סיבת טיפול בילד (כמובן עד 9 חודשים מיום הלידה)

האם מבחינת החוק זה יכול להיחשב כפיטורין ?

האם זכאים לקבל דמי אבטלה על כך?
    [URL=http://www.glittertextlive.com]
    [urlmg]http://dl8.glitter-graphics.net/pub/657/657798w8kz7t

3 תגובות
עמוד 1
  • ביבש לא. כי את היתפטרת.
    אבל אם יש לך סיבה מוצדקת, כמו מרחק נסיעה לעבודה שהוא מחוץ לעיר, או משמרות שהם גם ערבים אז כן.

אני התחלתע לחתום אבטלה אחרי ההיתפטרות, התחילו לשלם לי רק אחרי 90 יום, למרות שהגשתי מכתב עם הסיבת היתפטרות בזמן שהגשתי הכל.
    ואז שוב פעם באתי אליהם עם מכתב מפורט, עם זה העבודה בתל אביב ואני גרה באשדוד והנסיעה ב2 אוטובוסים, ושאני חייבת לעבוד ערבים, ובשביל להגיע למשמרת בוקר אני חייבת לעלות על אוטובוס ב6:10 שהגן נפתח ב7!!!!
    אז לאחר שבועיים קיבלתי כסף רטרואקטיבית

• אם את מתפטרת כי את רוצה לטפל בילד תוך 9 חודשים מהלידה זה חשב לך כמו פיטורים ואם את עובדת יותר משנה מגיעים לך פיצויים. זה נחשב ככה מבחינת החוקים של עבודה.
    אבל מבחינת חוק ביטוח לאומי את עדיין מתפטרת וצריכה לחכות 90 יום עד שתוכלי לחתום אבטלה.

••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
  • בדיוק מה שדנה כתבה.

אני התפטרתי (את יודעת מאיפה) אחרי החל"ד, קיבלתי פיצויים, והייתי צריכה לחכות 3 חודשים כדי לחתום אבטלה.
    לא חתמתי כי התחלתי לעבוד אחרי 3 חודשים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה