אוף, איזה לחץ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ב-21/10 (יום אחרי יום ההולדת שלי, כמה נפלא) יש לנהוראי את בדיקת העיניים המיוחלת בביה"ח וולפסון.

מי שזוכרת, לפני כחודשיים היינו אצל מומחה עיניים (שאגב, אליו אנחנו הולכים לבדיקה בביה"ח)
    שבדק את נהוראי במשך שעתיים שלמות וסיוטיות שנראו כמו נצח וצרחות אין סוף
    ושיער שיש לו צילינדר מינוס 1 בעין אחת, והוא קצר ראייה.
    כבר סיפרתי לכן, כמה קשה מתן לקח את ההשערה כי ככל הנראה האפרוח קיבל את העיניים שלו.

בקיצור, אני לא מאמינה שכבר עברו חודשיים של המתנה.
    זה היה נראה לי כ"כ רחוק והנה, זה קורה החודש.
    מיותר לספר כמה אני נחרדת.
    מפוחדת.
    חוששת.
    רק חושבת על הבוקר שהולך להיות לנו, בדיקה של 3 שעות ובכי וצרחות וחוסר אונים שלי מול הילד שלי, בא לי לבכות ולבטל הכל.

הרופא כבר הכין אותנו, אמר להביא במבה, להביא מים, לקחת בחשבון שזה יקח כמה שעות, להכנס לפרופורציות.
    קשה לי וכואב לי, מתחילת החודש אני לא מפסיקה לחשוב על זה.

הכל בסדר... הילד שלי רואה טוב, הוא לא יצטרך משקפיים, אני יודעת את זה.
    אולי נבטל?
    אולי נדחה קצת?
    אולי נחכה עם זה?
    לא בא לי. לא לא לא בכנות לא בא לי.
    עוד לא יצאתי מהטראומה של הבדיקה הקודמת עם המכשירים והטיפות והצרחות, שתפסנו את הילד שלנו בכוח מהידיים והרגליים והראש והוא צרח ובכה ולא הבין על מה ולמה.
    עד כדי כך שיצאנו להמתנה, כל האנשים שחיכו במסדרונות ניגשו לשאול אם הכל בסדר.
    ואני רעדתי.
    וחיבקתי.
    ולא הפסקתי לבקש סליחה.
    ושזה לטובתו.

אוף, ולא מספיק כל זה, בחמישי מתן נוסע למילואים

12 תגובות
עמוד 1
  • אויייי מאמי אני מקווה שהכול יעבור במהרה ושמתן יגיע ויהיה איתך וכול זה יהיה מאחורייך

• בובה שלי אני מחזיקה אצבעות שיעבור מהר ככל הניתן..
    אפילו מהתיאור שלך כואב לי הלב
  • באמת כואב הלב.. בעיקר כשמדובר על משהט שנמשך זמן ממושך, ולא כמו חעסון נגיד, דקירה וזהו...
    כשאנחנו היינו במצבים כאלה, אז כל הזמן אמרתי לעצמי מנטרה בראש, שזה לטובתה ועושים את זה כדי לעזור לה...
    אני יודעת שזה לא פותר את הבעיה, אבל אולי יקל קצת...
  • מאמי תהיה חזקה בשבילך ובשביל הילד זו בדיקה וזה עובר

• שהכל ייצא תקין ויעבור לכם כמה שיותר בקלות...

• ווואי ממש קורע לב שהם בוכים אני ממש יכולה לבכות איתם...
    מחזיקה לכם אצבעות שהכל תקין

• היי
  • שיהיה בריא
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה