צריכה טאקט בבקשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי חברות

נטשה
6 תגובות
עמוד 1
  • אני הייתי מתחילה בקטן, אומרת לו שבכל זאת קיים סיכוי קטן, ואולי לספר לו שכביכול שמעת סיפור שלמישהו אחר כמעט קרה..

אבל- אם את שואלת אותי, אם זה לא היה עוזר אני הייתי אומרת חד וחלק, וכבן מסבירה למה באופן מאוד ברור.
    כי עם כל הכבוד לסבא, אם חלילה יקרה משהו..... אני אפילו לא רוצה להמשיך..

כמו שדיברנו- בהחלט יהיה מעניין...
  • תודה חברה

נטשה
  • זהו, שאני חושבת על זה ישר עולה לי המחשבה על הסבתא של בעלי, גם היא בת 80, איך להגיד לה בעדינות שתפסיק לקרוא לנינה שלה בשמות ״גנאי״ למיניהם כי לילדה יש שם לעזאזאל.... וואלה אל מצאתי דרך עדינה לעשות את זה
  • אני דוגלת בשיטה שבה הבטיחות של הבת שלי מעל לכל.
    לא משנה לי אבא אמא אח גיס גיסה סבא דודה .... אם יש משהו שמסכן אני לא אתן לזה לקרות .

את יודעת כמה פעמים אמרתי דברים לאנשים קרובים בקשר להדס והם כביכול נפגעו??? שיפגעו .. אני אחליט על הבת שלי ...
    ואם אני רואה לנכון שלא אז לא .

דומגא הכי קרובה
    כשאני צריכה שמישהו ישמור על הדס במשך הלילה ... ואמא שלי לא נמצא. . רק אבא שלי .. אני לא אשאיר ... ובארור שאני סומכת על אבא שלי אבל קשה לו להתכופף ( שומן) הוא מצידו לא מבין ואני אומרת לו בפנים - אתה לא מצליח להתכופףףףףףף אז מה?
    ואמא שלי מבינה את זה לחלוטין ומצדיקה ....
    למען הסר ספק הןא מטפל בה המוןןןןןן - ובאהבה רבה - פשוט בלילה היתי מעדיפה טאצ נשי

• דילמה קשה, אבל התשובה שלך חייבת להיות לא משתמעת לשתי פנים.
    לא ממש יודעת איך אפשר להמתיק גלולה כזאת - זה ייכאב אבל הכרחי להגיד לו שהוא לא יכול לקחת אותו לבד.
    בהצלחה!!

• אתן ממש צודקות.. הבטיחות של שקדון מעל הכל

דנה- גם סבא שלי לא מצליח לזכור איך קוראים לו וקורא לו כל פעם בשם אחר

נטשה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה