היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני הייתי נותנת לה לישון קצת... זה לא שהיא ישנה שם לילה... עדיף ככה מאשר לא בכלל
אמא שלי גננת ויש לה משפחתון משלה.
וידוע לי שזה לא כל כך מומלץ לתת לתינוק לישון שם. העא מבקשת מהמטפלות שלה שאם התינוק נרדם או רוצה לידון להעביר אותו למיטה שלו ושם לנענע אותו עד שייקדם.
אמא שלי מאמינה שצריך להקנות לתינוקות הרגלים מסויימים ואם צריך ללמד ולהרגיל אותו למיטה וששם נרדמים ולא במקום אחר היא תעשה את זה עד שהתינוק יתרגל.
אבל... אני לא חושבת שחצי שעה זה נורא אם זה במצב של שכיבה אבל מה את עושה אחרי חצי שעה? מקימה אותה? למה? גם ככה היא ישנה כבר
ומה קורה כשהיא נרדמת באוטו?? זה גם לא במצב שכיבה ולא מעירים אותה....
ברור שלישון חצי שעה! סלקל גם בשיפוע, מה נראה לך שאני אעשה שעתיים וחצי נסיעה להורים שלי??
ועכשיו, כשיש לי גם שניים, אני יכולה להגיד בפה מלא- לא להעיייייייייייייר חחחח
מיה באוטו אין ברירה.
אני מאמינה שתינוקות מבינים ויודעים איפה הם נמצאים ואם היא בבית שתרגיל אותה למיטה שלה.
ומה עושים אם התינוק רגיל לישון ביום ובלילה לא? מרגילים אותו שביטם לא ישנים בכך שביום מעסיקים אותו ובלילה ישנים!
שלי מי יושן יותר מחצי שעה
פעם- פעמיים ביום בשביל הזמן איכות שלך עם נועה ובשביל השפיות שלך...
גם לאריאנה היה שלב שהיא נרדמה בטרמפולינה בצהריים, יותר נכון אך ורק בטרמפולינה אחרי כמה חודשים זה עבר מעצמו והיא התרגלה לישון במיטה שלה גם בצהריים ככה שלדעתי לא יקרה כלום אם היא תישן חצי שעה-40 דקות בטרמפולינה... בסוף כולם מתרגלים למיטה מי מוקדם יותר מי מאוחר יותר
תודה.... עכשיו אני לא אפחד מהרווחה
בתור אמא לתינוק שמאווווווד קשה להרדים אותו ולשמור עליו ישן:
בפה מלא- לתת לישון
נטשה
שלי
שירן
בדרך כלל אני נגד אבל ברור שאם מדובר במצבים לא יומיומיים וכמובן לא בלילה אני זורמת במיוחד אם יש עוד ילד בהית שצריך יחס .
אם היא כבר נרדמה אני הייתי משאירה אבל מנסה כמה שיותר להשתדל שהיא לא תאדם שם