היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כי ככה"נ ביום רביעי הקרוב הוא ייכנס.. רצינו להרגיל אותו קצת. אז בהתחלה הוא לא רצה לרדת מהידיים שלי כמובן..איזה 10 דק' ככה..ואז הוא טיפונת נפתח וירד מהידיים.. לקח לו איזה קובייה ושיחק איתה..תוך ממש שניות ספורות התחבר לילדה אחת ומאז היו דבוקים עד שהלכנו (אחרי שעה וחצי..) בקיצור הגן מקסים, המטפלות חמודות, יש להם המון תעסוקה , יצירות , תפריט אוכל מגוון.. המקום עצמו מאוד בטיחותי.. חלום! אבל אני איך לא? איך שיצאנו , למרות שהיינו איתו עדיין..בכיתי
12 תגובות
עמוד 1
יופי הילד חייב מסגרת! ברור שגם אני בכיתי
ראית? כבר בגיל הזה באה מישהי ולקחה אותו חחחחחחח
שמעתי מלא פעמים משפט מאמהות : לך זה יותר קשה מאשר לו.
בפרטי מאמי פה בעומר גן מדהים לא ראיתי דברים כאלה!!! 12 ילדים עושים להם חוגים , אפשר לבחור מתוך 12 חוגים כמה שאני רוצה שהילד ישתתף בהם יש להם ימים שמביאים חיות מקום קטן וביתי כזה.. ממש התאהבתי! אבל לא הבנתי למה זה עד 4 ו 20??? זה המוןןןןןןן שעות לקטנצ'יק שלי... אני צריכה לשאול אם אפשר פחות..
שלי חחח אשכרה מהגיל הזה!!! אבל ילדה מתוקההההההההה כזאת אין דברים כאלה
ובכלל כשראיתי איך הילדים שם יושבים בכסאות קטנים מסביב לשולחן ואוכלים יפה, בשקט עם כפית..ילדים בגיל של ליעדי.. פתאום הבנתי כמה טעויות אני בעצם עושה וכמה שהוא צריך את המסגרת הזאת, הוא לא פחות מאף אחד והוא גם יכול להיות ככה.. פשוט צריך את הדוגמא הזאת שתהיה לו..
מאמי זה מאוד קשה - לנו!!! הגן יעשה לו פלאים, הוא ילמד המון ויתפתח ובעיקר יהיה לו כיף!!!
את תראי! ומותר לך לבכות, הכל בסדר
נשמע מעולה!
נשמע מקסים
את תראי שיהיה בסדר ב"ה . טוב שהלכתם כבר מעכשיו ואם יש לך עוד יום כזה אז רצוי וליותר זמן אפילו לא. בוקר .
את תבכי כמה ימים אבל לו יהיה טוב ויראו את זה!
לכל אמא נקרע הלב בשלב הזה והגדולה שחנו בתור הורים היא לדעת לשחרר קצת שצריך הוא לא עוזב אותך!! תחשבי כמה טוב יהיה לו, כמה הוא יתפתח ויהנה מהחוגים והכל. אני שמתי את רז עד 1 בגן מהיום הראשון זה מספיק לדעתי..