הצילו אני מתוסכלת כבר מכאבים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מישהי מכירה טיפול טבעי (תרופת סבתא) לטיפול בטחורים...
    ?????
11 תגובות
עמוד 1
  • תשני את האוכל שלך, המון סלק שזיפים דייסות קוואקר, סיבים תזונתיים (אבל לא בבת אחת שלא תיהייה עצירות), שמן זית, כל דבר שעושה קקי רך.
    ותשתי הרבה מים הרבה הרבה הרבה...

וחוץ מזה יש משחות בבית מרקחת למה את רוצה טיפולי סבתא?....
    אחרי הלידה בבית חולים יביאו לך תחבושות עם איזה חומר שיקל עליך...
  • תקשיבי אני מאז הלידה סובלת מטחורים.. והדבר היחיד שעוזר לי זה משחות..
    תנסי משחה וזה יקל עלייך.. ולשתות המון מים..

• למה תרופת סבתא?
    יש אחלה משחות ונרות

• יש משחה ומגבונים מיוחדים לי זה מאוד עזר
    [/]
  • פרוקטוגבינול ! לא תרופת סבתא , עוזר מאוד גם מרכך את הצואה כי יש גליצרין במשחה... הרבה מים , אין מה לעשות הכל עובד לאט בהריון כולל מעי ,אז יש יותר קושי ביציאה וזה מחמיר את הטחורים .... לאכול המון ירקות ולשתות הרבה ... סיבים ,אך לא להגזים גם כי זה יכול להביא לעצירות , וכמובן ללדת חח זו התרופה הכי טובה כי אין החזר ורידי טוב בגלל הכובד בבטן :)))

מאיה.
  • ניסיתי משחות ועדיין אני סובלת בגלל זה חשבתי שאולי תרופת סבתא תעזור
    ניסיתי גם טרידרם וגם פרוקטוגליבנול אבל עדין סובלת
  • רק ניתוח ..אחרי הלידה ב"ה
  • תרגישי טוב
  • תודה רבה בנות שבת שלום
  • גם אני סובלת מזה
    פרוקטו גם מגבונים וגם משחה מאוד מקל
  • לי עזר מאוד לעשות אמבטיות עם מים לא חמים במיוחד ולשכב הרבה על הצד עם רגליים קצת מוגבהות
    בעבודה הייתי יושבת על כרית...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה