היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
את מדברת על גני עיריה אז זה בכל מקום גנים פרטיים זה כבר שאלה אחרת כל אחד עושה בצורה אחרת אני למשל עובדת
אצלנו בגן עיריה יש חופש מכיפור ועד יום שלישי (כולל) - אבל יש לנו אופציה לשלם 50 שח ליום לצהרון ואז יש סידור (רק שלהב חולה עם השלשולים הארורים האלה אז אין סידור) ובמעון של נועם (פרטי) רק מערב חג ראשון עד יום שני (כולל) - כלומר חול המועד חופש.
גם אצל אוריה ככה החופש בגני עירייה
גן עירייה חופש מערב כיפור ועד יום שלישי הבא כולל. הצהרון אצלינו לקח על עצמו את יום חמישי שבוע שעבר (ישר אחרי כיפור) מהבוקר עד 14.00 (או עד 16.00 בתשלום של 20 ש"ח), אתמול ושלשום גם היה צהרון מהבוקר וביום שלישי שוב יהיה צהרון מהבוקר. הכל ללא תוספת תשלום חודשי. בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
אצלינו גם חופש בלי מעצורים.....בלי תשלומים ובלי צהרונים...הם בבית בכל הכוח! חחחחח
כן!!!! אני משלמת כרגיל וגיא כל הזמן בבית, מיום כיפור ועד שלישי הקרוב!!!
מינה למה לגיא יש חופש כזה ארוך??
אצלנו הגן עובד רגיל. רק ערב חג עד 11:45 ובחג חופש. חול המועד הגן עובד רגיל
כל הקטע שהשנה התחילה ב 27.08 זה בשביל שיוכלו לקחת את ה-3 ימים האלה כגשר בין כיפור לסוכות.
בגנים הפרטיים עושים מה שרוצים. אצלנו הגן עבד רק יום אחד.
אבל באמת שלא אכפת לי.. אני מוכנה גם לשלם כפול למשפחתון הזה
אין גן!!!
ראי שרשור תלונות שפתחתי אתמול...
הבנתי... בקיצור חזרו לגן 3 ימים קודם כדי לעשות חופש גדול בתקופת החגים...