משחה לפיטמות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הפטמות שלי גמורות לגמריי

6 תגובות
עמוד 1
  • רפאל

• לנסניו הסגולה
    לא צריך לשטוף גם

• מיכלי אני משתמשת בלנסינו הסגולה והיא לא עוזרת

• בנוסף למשחת רפאל, תיקני מגיני פטמות סיליקון של אוונט לשאיבה...זה יקל על הכאבים.
    אני אישית הייתי מרוצה.

באריזה אחת, מגיעים 2 מגנים.
    אני השתמשתי באחדעד שניהיה ג'יפה וכבר לא שקוף. ואז תפחתי את השני.
    הייתי מעבירה את הלשון ( לק)
    על המגן...ואז בגלל שהוא רטוב....הוא היה נצמד לציצי

• גם אני השתמשתי ברפאל

• אני מניקה כבר 9 חודשים ב"ה ובכלל לא השתמשתי באף משחה!! (ב"ה) חוץ מפעם אחת שהיתה לי דלקת בשד ואז הרופאה הביאה לי מרשם למשחה שהיא המליצה לי לשים באופן קבוע היא נקראת "בפנטן" Bepanthen והיא לא חייבת במרשם...
    וואי!! עכשיו אני רואה שזה גם לתפרחת חיתולים!! בדיוק יום שישי שלחתי את בעלי לקנות משחה לבת שלי (גם היא עם השילשולים עכשיו) נהיה לה ממש כוויות בעור, איזה קטע, טוב...
    והמלצה חמה למי שיכולה בחודשים הראשונים לאחר לידה: להסתובב בבית בלי חזיה ועם כותונת רופפת כדי לאוורר את המקום. (כמובן במידת האפשר...)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה