היום לפני 4 שנים נכנסתי לחדר לידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ויצאתי אחרי 62 שעות
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
7 תגובות
עמוד 1
  • 62 שעות?

• חחחחח כן נטלי.
    נכנסתי ביום שני בעשר בבוקר וילדתי ביום רביעי, שתי שלוש דקות לפני 12 בלילה.

באהבה, ליאת.
  • ווווווואו אמאלה
    מזה בעקבות ירידת מים?

• לא. הייתי מאושפזת כבר משבוע 35 עקב רעלת הריון חמורה ופשוט חיכו שאני אגיע לשבוע 37 כדי ליילד אותי אבל כשהכניסו אותי לחדר לידה כדי להכניס לי פרופס ל-24 שעות ראו שיש לי קצת צירים אז החליטו במקום זה לתת לי פיטוצין שהעלים את הצירים. בבוקר של יום שלישי הכניסו לי את הפרופס לעוד 24 שעות. בבוקר של יום רביעי הוציאו את הפרופס ונתנו שוב פיטוצין. בשעה 18.00 פקעו לי את המים ועשו לי סטריפינג ושש שעות אחר כך ילדתי.

באהבה, ליאת.
  • בקיצר וועליה
    עברת וואחד לידה

• אין ספק. אבל הלידה של אגם היתה פיצוי.
    התעוררתי ב-4.30 בבוקר עם צירים, בשבע ועשרים הייתי בחדר לידה, בשמונה אפידוראל וב-11.30 אגם הייתה בחוץ

באהבה, ליאת.
  • זה היה מפתיע

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה