עדיין כאן ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• [url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
7 תגובות
עמוד 1
  • לחתוך וורידים?????

• נופר

זה לא לחתוך ורידים

[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
  • ממי תקשיבי לי קודם כל קחי אויר ותרגעי כי כלום לא שווה עצבים ותסכולים ואמירות של לחתוך את הורידים.
    קודם כל אני חושבת שיש הבדל בין לגור בתוך הבית של החמים לבין לגור ביחידת דיור צמודה וזה לא בר השוואה.
    אני אישית גרתי בתוך הבית ונכון זה היה סיוטטטטט כמה בכיתי כמה סבלתי וגם לא היה לי לאן לברוח. לפחות למי שגר ביחידת דיור יש לאן לברוח - אבל שוב זאת התחושה שלי נכון או לא נכון בזה אני כבר לא בטוחה.
    בסופו של יום עם כל הסבל זה עזר לנו רבות . היינו בחובות עצומים לא היה לי איך לקנות אוכל ללהב וחמתי נתנה לנו קורת גג אוכל ואפשרות להתאושש. ואני בטוחה שגם לה היה מאוד קשה לאבד את הפרטיות שלה וזה בהחלט יכול להסביר המוןןןןןןןן.

לגבי הנסיעה ברכב - תראי אני אגיד לך את האמת - אין מצב שיעלה חמי/אבא שלי או כל אדם מבוגר אחר ואני אשב מקדימה ואתן לו לשבת מאחורה - אפילו שזה הכי לא נוח בעולם ובלי קשר לחגורה - זה כבוד מינימלי - סליחה שזה נשמע מחנך אבל ככה אני מרגישה.

ולגבי העל האש - את בחודש 800 מה את צריכה את החוסר נוחות המהומה והעצבים - תגידי לבעלך צאתך לשלום ולכי לנוח קצת - מגיע לך!!

• ממי תקשיבי לי קודם כל קחי אויר ותרגעי כי כלום לא שווה עצבים ותסכולים ואמירות של לחתוך את הורידים.
    קודם כל אני חושבת שיש הבדל בין לגור בתוך הבית של החמים לבין לגור ביחידת דיור צמודה וזה לא בר השוואה.
    אני אישית גרתי בתוך הבית ונכון זה היה סיוטטטטט כמה בכיתי כמה סבלתי וגם לא היה לי לאן לברוח. לפחות למי שגר ביחידת דיור יש לאן לברוח - אבל שוב זאת התחושה שלי נכון או לא נכון בזה אני כבר לא בטוחה.
    בסופו של יום עם כל הסבל זה עזר לנו רבות . היינו בחובות עצומים לא היה לי איך לקנות אוכל ללהב וחמתי נתנה לנו קורת גג אוכל ואפשרות להתאושש. ואני בטוחה שגם לה היה מאוד קשה לאבד את הפרטיות שלה וזה בהחלט יכול להסביר המוןןןןןןןן.

לגבי הנסיעה ברכב - תראי אני אגיד לך את האמת - אין מצב שיעלה חמי/אבא שלי או כל אדם מבוגר אחר ואני אשב מקדימה ואתן לו לשבת מאחורה - אפילו שזה הכי לא נוח בעולם ובלי קשר לחגורה - זה כבוד מינימלי - סליחה שזה נשמע מחנך אבל ככה אני מרגישה.

ולגבי העל האש - את בחודש 800 מה את צריכה את החוסר נוחות המהומה והעצבים - תגידי לבעלך צאתך לשלום ולכי לנוח קצת - מגיע לך!!

• צודקת סיון

תשמעי אני מאודדד מעריכה את ההורים שלו
    שעשו בשבילנו הרבה ונתנו
    בזכותם אנחנו נמצאים במקום בו אנחנו נמצאים בו היום !
    לכן הערכה יש .

צודקת לגבי ההבדל בין יחידת דיור ובין לגור בתוך החיים שלהם
    אנחנו גרנו בתוך הבית וחלקנו שירותים ומקלחת
    והיה קשה .

האימרה של לחתוך ורידים היא לשם ההמחשה של הקיצוניות שאותה הרגשתי
    ברוך ה׳ אין לי נטיה לאובדנות למזל רק איזה ocd קטן ומסכן

[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
  • לפחות אם את בחדרה את מוזמנת לבוא אלי:)

• מילה במילה עם סיון

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה