היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כשגיליתי שאני בהריון אחרי שלושה חודשים של נסיונות, לא ידעתי את ליבי מרוב אושר. בכל בוקר, ליטפתי את הבטן כשהתעוררתי ואמרתי לך בוקר טוב וכשהלכתי לישון ליטפתי שוב את הבטן ואמרתי לילה טוב. אני זוכרת שאחרי הבדיקת דופק הלכנו לסבא וסבתא, הוצאנו את תמונת האולטרסאונד ואמרנו שאנחנו רוצים להכיר להם מישהו בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
18 תגובות
עמוד 1
מזל טוב למהממת !!!
ההצלחה מתחילה באמונה ! בהצלחה !
[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
מזל טוב לנסיכה
מזל טוב עד 120 לבובה
מזל טובבב לנסיכה היפה הרבה אושר בריאות ונחת
מאוד מרגש....
עדן המקסימה באמת לא יאמן שעברו כבר 4 שנים - אני זוכרת את היום הזה כל כך טוב. את הפלאפון שמקבל הודעה באמצע יום כיפור ושברור לי שזה זה אבל אני לא יכולה לבדוק
מזל טוב
כתבת מרגש. המון מזל טוב בריאות ואושר לעדן המתוקה. (גם אני הייתי שרה לשילי בבטן את "שיר לשירה", שיר מקסים).
מקסימה ומרגשת, זה מה שאת!
המון המון מזל טוב לעדן המתוקה
מזל טוב עדן!! ילדה יפה, עדינה וחכמה, תמשיכי לשמח את הורים שלך ולה לת אחות למופת! עד 120!
כתבת כל כך יפה
מזל טוב לבובה הרבה אושר ובריאות
מזל טוב לעדן המקסימה
המון מזל טוב
המון המון מזל טוב לעדן המהממת!
יום הולדת שמח עדן !!!!!!!
תודה לכולן על הברכות בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
מזל טוב לעדן המהממת, הרבה בריאות, אושר ושמחת חיים. ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם וליבי יקרא מאין יבוא עזרי.
שלך לעולמים...אמא.
תודה מותק בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!