חודש חמישי כרגע - לאחר זיהום בטבור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב לכולם :)

כרגע אני נמצאת בתחילת חודש חמישי להיריון,שבוע 21,אך התקופה עד עכשיו הייתה ממש לא קלה,שמי לאה בת 34 היריון ראשון

עוד מגיל ההתבגרות הייתי חובבת מושבעת של פירסינגים בטבור,וגם באף ובאוזן,הראשון שלי היה בגיל 16 ולא הייתה תקופה שהייתם יכולים לתפוס אותי בלי פירסינג בטבור
    כשנכנסתי להיריון הפירסינג נשאר בטבור ולא הורדתי אותו עד סוף החודש השלישי.כמה מכרים שלי אמרו לי שכדאי להוריד למה זה יעשה צרות במהלך ההיריון,לא כל כך רציתי כי אני לא חשבתי שזה יעשה עד כדי כך צרות והשקעתי על הפירסינג האחרון שלי המון כסף.(לפני שתתקפו אותי,ברור שחשבתי על בריאות הילד וההיריון).
    הורדתי את הפירסינג בתחילת החודש הרביעי,לפני כחודש בדיוק שהבטן התחילה קצת להתנפח ובעקבות זה קיבלתי זיהום בטבור,הזיהום לא ממש התפשט והרופאים טיפלו לי בו במקום אבל זה ממש לא היה נעים.
    גם הרופאים וגם הפירסר אמרו לי שבגלל שהורדתי את הפירסינג בשלב מתקדם יחסית,הבטן התמתחה ומשם נגרם הזיהום.

כמובן שלמדתי לקח מהמקרה,אחרי ההיריון ואחרי חזרת הגוף למצבו הרגיל אז אעשה עוד פירסינג בטבור,אך במידה ואני אכנס להיריון אני אוריד אותו מיד.אגב,אם יש פה מישהי שלא נמצאת בהיריון כרגע וחובבת\מתעניינת בפירסינגים(לאו דווקא בטבור) מוזמנת לשלוח לי הודעה פרטית.
    מקווה שאני יכולה לעלות לפה תמונה של הבטן שלי מהיום,כרגע שבוע 21.הרבה אנשים אמרו לי שיש לי בטן יפה אך כמובן שהטבור הורס קצת,הרופאים אמרו שכנראה הטבור שלי יהיה בולט מהרגיל בסוף ההיריון אך לאחר מכן הוא יחזור למצבו הטבעי,מקווה שההיריון ילך ויהיה טוב מעכשיו.
    מישהו או מישהי מהגולשים בפורום שמע על מקרה כזה שקרה לאחת המכרים שלו?אני אשמח לדעת איך היא התמודדה עם זה

http://www.siz.co.il/my/fnjnntd1im2n.gif

תמונת צד:
    http://www.siz.co.il/my/wgxdvm5mqnez.gif
8 תגובות
עמוד 1

• בתמונה, חוץ מנקודה מעל הטבור אני לא רואה שום דבר מפחיד.
  • העיקר שהכל בסדר איתך עכשיו

• [quote]פורסם במקור על-ידי מיצי מיאו

בתמונה, חוץ מנקודה מעל הטבור אני לא רואה שום דבר מפחיד.

אני חושבת גם שיש ממש הגזמה בהגנה שלך "חשבתי על בריאות הילד וההריון"
    כאילו זה שזה בעור הבטן לא אומר שזה של העובר או של ההריון. זה משהו חיצוני שלך.
    וזיהומים של פצע פתוח זה סתם מעצבן לטפל...
    אבל משם ועד חששות כאלה לבריאות הריון... למה?

הנקודות זה סתם פשלה קטנה של המצלמה,תיקנתי את הלינק השני רואים את הבטן מזווית יותר טובה,המשפחה אומרת שיש לי בטן מאוד יפה,הטבור קצת הורס

זה גם מה שאני חשבתי בהתחלה,גם המשפחה וגם הרופא שלי אמר לי שעדיף להסיר את הפירסינג בגלל התמתחות העור,אני גם בהתחלה חשבתי שלא יקרה כלום אבל מסתבר שהוצאתי את הפירסינג מאוחר מדי,ואם הוא היה נשאר היה יכול להיגרם הרבה יותר נזק.נכון שהפגיעה היא לא פיזית בעובר בזה את צודקת אבל זאת הייתה יכולה להיות פגיעה בגוף שלי,ועובדה שזה הוביל לזיהום.
    עכשיו אני בסדר,הצלקת נשארה,אני מקווה שהרופאים צודקים ושלאחר ההיריון הטבור יחזור להיות כמו שצריך.
  • היי לאה

לא רוצה לבאס אותך אבל...

גם לי היה פירסינג והוצאתי אותו בחודש שלישי. לא היה לי זיהום אבל הימתחות העור לא עשתה טוב לחור של הפירסינג.
    בערך מחודש שביעי כשהבטן נהייתה גדולה יותר ויותר הרגשתי איך העור באזור של הפירסינג נמתח ונמתח וזה גירד וצרב ונהיו סימני מתיחה שלא נעלמים. הצלקת היא כלפי מעלה ולצדדים כמו מדורה של אש.
    בהריון השני זה רק המשיך וגדל...

מבאס מאוד - מאוד אהבתי את הפירסינג שלי ואת הבטן ועכשיו זה מצולק לא יפה ואני לא מרגישה בנוח ללכת עם בקיני.

עכשיו תראי, אי אפשר לדעת בוודאות שזה בגלל הפירסינג, סימני מתיחה זה משהו גנטי ויכול להיות שגם ככה היו לי סימני מתיחה גם בלי הפירסינג. מצד שני החור החליש את העור סביב הפופיק.

אז מקווה בשבילך שהפופיק ישאר כמו שהוא.
    אין סיבה שהטבור יהיה בולט מהרגיל בגלל הפירסינג - אצלי הוא בקושי יצא.

ועוד משהו, הפעם חיובי, החור של הפירסינג לא נסתם ואת לא צריכה לעשות חור חדש.
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי סופר מאמי

היי לאה

לא רוצה לבאס אותך אבל...

גם לי היה פירסינג והוצאתי אותו בחודש שלישי. לא היה לי זיהום אבל הימתחות העור לא עשתה טוב לחור של הפירסינג.
    בערך מחודש שביעי כשהבטן נהייתה גדולה יותר ויותר הרגשתי איך העור באזור של הפירסינג נמתח ונמתח וזה גירד וצרב ונהיו סימני מתיחה שלא נעלמים. הצלקת היא כלפי מעלה ולצדדים כמו מדורה של אש.
    בהריון השני זה רק המשיך וגדל...

מבאס מאוד - מאוד אהבתי את הפירסינג שלי ואת הבטן ועכשיו זה מצולק לא יפה ואני לא מרגישה בנוח ללכת עם בקיני.

עכשיו תראי, אי אפשר לדעת בוודאות שזה בגלל הפירסינג, סימני מתיחה זה משהו גנטי ויכול להיות שגם ככה היו לי סימני מתיחה גם בלי הפירסינג. מצד שני החור החליש את העור סביב הפופיק.

אז מקווה בשבילך שהפופיק ישאר כמו שהוא.
    אין סיבה שהטבור יהיה בולט מהרגיל בגלל הפירסינג - אצלי הוא בקושי יצא.

ועוד משהו, הפעם חיובי, החור של הפירסינג לא נסתם ואת לא צריכה לעשות חור חדש.

תודה.
    הוצאתי את הפירסינג בחודש הרביעי,גם אני הרגשתי קצת גירודים באזור,בהחלט הייתה לי בטן וגם הפירסר אמר שבאתי אליו מאוחר יחסית,אחר כך החלה לי ממש אדמומיות באזור.
    כידוע לי סימני מתיחה באים בעקבות הפירסינג.
    אני מקווה שהפס למעלה בפופיק יעלם לאחר ההיריון,את צודקת זה באמת לא יפה להסתובב ככה
    שוב,הלכתי דיי מהר לרופאים והם טיפלו לי בזיהום,הם אמרו שהצלקת תישאר לאורך כל ההיריון ושאחד מהתופעות לוואי זה שהטבור ייצא ממש החוצה.
  • גם לי היה פירסינג ווהוצאתי אותו ברגע שגילתי שאני בהריון וכרגע זה לא כזהה גרוע רואים כמו חור מעל הטבור
    ואגב הטבור שלך לא כזה מפחיד..
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי מילוווווו

גם לי היה פירסינג ווהוצאתי אותו ברגע שגילתי שאני בהריון וכרגע זה לא כזהה גרוע רואים כמו חור מעל הטבור
    ואגב הטבור שלך לא כזה מפחיד..

לא אמרתי שהוא מפחיד,גם כשהייתי "בשיא" הזיהום זה לא היה נראה כל כך גרוע,אבל הטבור לא נראה טוב,מצומק וגם הקו למעלה מפריע.
    בוא נגיד שבלי קשר לבטן שלי כרגע,לא הייתי רוצה להסתובב בביקיני על חוף הים.

ושוב,את אמרת שהוצאת אותו ברגע שגילית שאת בהיריון שזה לכל היותר אולי מספר שבועות.
    אני רק הוצאתי אותו בחודש הרביעי,והנה יש לי תמונה של הבטן עוד עם הפירסינג,כבר אז אפשר לראות שהעור התמתח יותר מדי
    http://www.siz.co.il/my/okmm5jthjjdz.gif
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה