היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בננות מה נשמע? מזל טוב לכל היולדות ולכל ההריוניות החדשות.... רציתי לשאול אגמי לא ממש רוצה לשתות בקבוק בבוקר.. מה שמשאיר אותנו עם בקבוק אחד ליום יש לי שאלה חשובה...
אני עדיין מכינה לה בקבוק כי לפעמים היא אוכלת ולפעמים היא לא (ברוב המוחלט היא לא אוכלת) האם בכל זאת עדיין להכין לה בקבוק לבוקר? היא אוכלת ארוחת בוקר בגן בשעה 8:00 בעלי טוען שזה סתם להכין וככה היא לא אוכלת בבוקר את הארוחת בוקר...
מה דעתכן? להמשיך להכין ולזרוק? לוותר?
8 תגובות
עמוד 1
גם אוראלי שלי - לא כ"כ אוכל בקבוק בבוקר - וגם עם כן לא יותר מ120-150 שככה הוא נישאר עם בקבוק בלילה של 330
נראה לי שאת יכולה לוותר על הבקבוק של הבוקר. אם היא לא חייבת אותו וגם ככה יש ארוחת בוקר ב 8:00 אז חבל סתם להכין ולזרוק.
אני הייתי ממשיכה להכין כמות קטנה
אני חושבת שתפסיקי להכין לה.. תנסי יום אחד ותראי.. אם היא בוהה ודורשת מרסימום בגן יכינו לה בקבוק.. או שתכיני חצי מהכמות.. עדיף שתאכל ארוחת בוקר מאשר בקבוק..
תלוי באיזה שעה היא מתעוררת. אם היא קמה שעה, שעה וחצי לפני ארוחת בוקר בגן, לדעתי אפשר לוותר על בקבוק. אם היא קמה יותר מוקדם, הייתי נותנת לה בקבוק, תכיני 60׃ אולי כמה שלוקים היא תקח
היא קמה איתנו סביבות רבע לשבע ככה... והכנתי כמות קטנה יותר של 120 (פחות מזה אני לא זוכרת איך מכינים
ממש דומה למה שקרה לי עם ליאם...! קודם כל ליאם התחיל לסרב לקחת בקבוק בסביבות גיל השנה לא רצינו לוותר אז עברנו להכנת סימילאק עם דייסה סמיכה מאוד עם כפית. לקראת גיל שנתיים אמרו לי במעון שליאם מסרב לאכול את ארוחת הבוקר וכנראה זה נובע מהדייסה של הבוקר. עשינו ניסיון והפסקנו את הדייסה בבוקר ואז הוא אכל להם את ארוחת הבוקר. בחופשים שאנחנו בבית אני מכינה לו את הדייסה כרגיל, וארוחת בוקר מעכבת לו ליותר מאוחר.