היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
תנסי להחליף אותם - תסבירי שקיבלת אותם במתנה ולא הביאו לך פתק החלפה מקסימום תתרמי אותם
או שתנסי להחליף ללא פתק החלפה או שתמצאי מישהו שכן ניתן להעביר לו אותם או שתחפשי מקום שאפשר למסור אותם לנזקקים...
תתרמי
אני הייתי תורמת בטוח יש מי שצריך
יש מספיק שישמחו לקבל..תתרמי בובה...
אם את לא אוהבת תתרמי.. או תתני אם יש ללך מישהו שנחוץ לו. אני בגדים שנקנו לי ושאני לא אוהבת שמה פעם אחת בשביל ההרגשה שלא "זלזלתי" לגמרי במתנה ואז מוסרת..מישהו שאין לו ישמח לקבל.
לתרום בטח לתרום יש לכם ויצו לנשים - באיזור?
לתרום זו אופצייה מצויינת כי חבל סתם לתפוס מקום
מה שכן את יכולה לנסות להחליף.. אני החלפתי כמה פעמים ללא קבלה, אז הם נותנים לך את המחיר האחרון שהיה למוצר ולא מחיר שהיה בהתחלה...
גם בלי פתק אפשר להחליף במידה ואת יודעת מאיפה זה נקנה אני עשיתי את זה כמה פעמים
תעבירי לתרומה יש אנשים שיקבלו כל דבר בברכה
תעבירי אליי, אני אשמח
כמו שכבר ענו לך, תתרמי
ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם וליבי יקרא מאין יבוא עזרי.
שלך לעולמים...אמא.
הבגדים כל כך מזעזעים שאפילו אני מתביישת לתרום
אולי ביד 2, תכתבי שיש בגדים למסירה :) ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם וליבי יקרא מאין יבוא עזרי.
שלך לעולמים...אמא.
נופשי, יש אתר אינטרנט מקסים שקוראים לו אגורה ששם אנשים מחלקים דברים בחינם. זה לא בהכרח נזקקים אלא כל מיני אנשים רגילים ונורמטיביים שחולקים ציוד. זה ייחטף תוך כמה שעות. תפתחי יוזר ותמסרי. יבואו לקחת בשמחה!!!
דרך אגב, זה לא רק בגדים ודברים לתינוקות אלא ממש שיתוף חפצים.