עדכון ללילה שעברתי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה הלכתי בסוף לבית החולים שם עברתי בדיקות ואמרו לי שיש לי פתיחה של 2 ומחיקה 70 המונייטור כן הראה צירים אבל לא סדירים ממש פעם כל 3 -4 דק' פעם כל 7 דק'..... והצירים החלו להיות ממש כואביםםםם שאלו מה אני רוצה להתאשפז או לחזור הביתה מכיוון שאני גרה יחסית קרוב... אז העדפתי ללכת הביתה ולחזור כשתיהיה התקדמות....
    אבל כשהגעתי הביתה לקחתי אופטלגין ונכנסתי למיטה מאז עברו 6 שעות בערך ואני לא מרגישה כאבים כמו שהיו לי וגם לא בתדירות שהיו לי ובלילה היו לי כאבים חזקים משעה 1 בלילה עד הרגע שלקחתי את האופטלגין.
    ככה שאין מצב שזה היה סתם משהו אבל מצד שני איך זה שעכשיו אני לא מרגישה אותו דבר זה אמור ללכת ולהתחזק לא???
    אולי אני לא באמת קרובה ללידה?
4 תגובות
עמוד 1
  • באיזה שבוע את מאמוש?

• 38+5
  • אם זה עבר, כנראה שזה עוד לא זה...
    עוד מעט
  • גם אני חושבת... בשבועות מתקדמים זה יכול לבוא וללכת
    מקווה בשבילך שהפעם הבאה תהיה הדבר האמיתי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה