בנות דחוףףףף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום עברתי בדיקות בבית חולים בעקבות הצירים שהיו לי סליחה על הביטוי אבל קרעו אותי עכשיו הייתי בשירותים והייתה לי הפרשה עם דם זה לא היה חום ככה ולא ורוד זה אדום השאלה היא אם זה בגלל הבדיקות היום? או שזה דימום? או שזה הפקק הרירי?
4 תגובות
עמוד 1
  • באיזה שבוע את ?....
    סביר מאד להניח שזה בגלל הבדיקה. אם את בחודש תשיעי תחכי לראות איך זה מתפתח. אם הדימום מתגבר תגשי למיו תוודאי כל הזמן שיש תנועוצ. אם לא בתשיעי הייתי הולכת להיבדק... בהצלחה ותעדכני

• יכול להיות שזה בגלל שחיטטו לך שם .
    וזה היה צמיגי כמו ריר ? חלזון ארוך ? זה הפקק
    אם זה רק דימום קל על נייר אז יכול להיות מהחיטוט
    כמובן שאם זה מתגבר או משהו כואב - לבדוקקקק

• באיזה שבוע את ?....
    סביר מאד להניח שזה בגלל הבדיקה. אם את בחודש תשיעי תחכי לראות איך זה מתפתח. אם הדימום מתגבר תגשי למיו תוודאי כל הזמן שיש תנועוצ. אם לא בתשיעי הייתי הולכת להיבדק... בהצלחה ותעדכני

• באיזה שבוע את ?....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה