היום קיבלתי תוצאה של מעל ל- 1000 ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני 4.5 שנים הוכרזתי כמי שעברה לגיל הבלות מוקדם מידי (גיל 35)... לפני חצי שנה הייתי אצל אחד הפרופ' הגדולים בארץ בנושא פוריות... ניסינו טיפול שלא צלח... והוא הודיע לי ברישמיות כי אני אצטרך לקנות ביציות.!

לפני כמה ימים חשדתי שאני בהריון ועשיתי 3 בדיקות ביתיות וכל אחת הראתה שאני כן.... מוזר לא???

היום קיבלתי תוצאת בדיקת דם.... בטא מעל ל - 1000.....

האם זה הגיוני??? כי אני חושבת שאני מפחדת לשמוח ... אנחנו כבר כמעט שנואשנו...

מישהו יכול קצת להסביר לי??? כי לא היה לי מחזור חודשים או דימום ... כלום
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

גם בנשים עם אי"ס שחלתית מוקדמת, ייתכנו ביוצים מידיי פעם וזה כנראה מה שקרה. הבתא הוא חיובי, וזה אומר שאת בהריון. כדאי לגשת לבדיקת אולטרה-סאונד

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה