אני כבר מבולבלת.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר שלום,
    אני קצ מבולבלת, איך ייתכן ששתי הרופאות מתקשרות ומלחיצות אותי, ואף שהסברתי להם כי אני לא חשה בשום שינוי והכל תקין, והן אומרות שאני צריכה לקחת אנטיביוטיקה בשם "זינה", תחילת הריון וכבר לקחת אנטיביוטיקה???!!! לפי הנאמר מהאחות ואף ראיתי את פעולותיה,היא אמרה שזוהי אכן בדיקת תרבית + שתן כללי במבחנה, להלן התוצאות היחידות שהגיעו אלי
    GLUCOSE - U STRIP NORMAL

BILIRUBIN- U STRIP NEG

KETONES- U STRIP NEG

SPECIFIC GRAV-U STRI 1.030 1.001
    1.030

PH- U STRIP 5.5 /µl 4.8 7.4

PROTEIN- U STRIP 10 mg/dl 10 30

UROBILINOGEN-U STRIP NORMAL

ERYTHROCYTES-U STRIP NEG

NITRITE- U STRIP POS

LEUCOCYTES - U STRIP 500 /µl

תודה רבה מראש
    וסליחה על האורך , זה ממש מטריד אותי
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

זו הבעיה בשאלות ונתונים חלקיים וחסרים !!!

בשאלתך הקודמת הזכרת רק את אחד מן הנתונים - 500 לויקוציטים
    אבל עכשיו את מציגה מידע חדש לחלוטין שהוא הרבה יותר משמעותי - ניטריטים חיוביים.
    זה הרבה יותר קשור לדלקת בדרכי השתן ואכן מצדיק לקיחת אנטיביוטיקה, בדיוק ובצדק רב, כפי שאמרו לך הרופאות שלך !!!

אין כאן תשובת תרבית, זה לוקח בדרך כלל יותר זמן. בכל אופן חשוב לוודא כי אכן נלקחה ולעקוב אחרי תשובות התרבית. בינתיים לעשות כפי שאמור לך הרופאות שלך.
    ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה