היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות יקרות, אני יודעת שהשאלה הבאה היא קצת בעייתית כי זה עיניין של טעם והעדפות, אני בשבוע 27 ומתחילה לברר קצת על עגלות, חשוב לי שהעגלה תהיה קלה לתפעול ולא רחבה וכן שתגיע עם אמבטיה. יש לכן המלצות על חברה מסוימת או רשת שבה ממש כדאי לבדוק? תודה רבה רבה אלינור
7 תגובות
עמוד 1
אני עשיתי את ההזמנה שלי ממוצצים.. לקחתי עגלה של goodbaby דגם לארה.. עדיין לא השתמשתי בה.. אבל היא נראת סבבה.. אהה ואין עליה שום דבר באינטרנט, לא המלצות ולא השמצות..
עגלה צרה אמרת? אינגלזינה דגם אביו. בנוסף גם קלה ונוחה. אני משוגעת על העגלה הזו... ממליצה בחום! :)
מאיזה איזור את בארץ. בכלליות שמעתי דברים טובים על בייבי קלאב פ"ת רשת מוצצים שווה גם לעשות סיבוב בשילב - לפעמים יש שם מבצעים מעולים.
לא יכולה להמליץ לך על עגלה כי שלי רחבה (יש לי מוצי ואני מאוהבת בה מאד, היא ממש מתאימה לדרישות שלי )
אנחנו קנינו את האביו .. עוד לא בשימוש אבל לאחר המלצות של חברים.. עשינו את כל הקנייה בשילב.. לאחר סקר שוק ענק! שבו בחרנלארץ החבילה של שילב חשוב- לא להשוות חבילה מוכנה אל מול מוכנה כי איכות המוצרים שונה לכן חשוב לוודא שמשווים דברים זהים מבחינת האיכות שאתם רוצים...יצא הפרשים קטנים אז הלכנו על שילב כפי שאמא שלי אמרה... 5 ילדים גדלו על אותו ריהוט זה מדבר בפני עצמו...
שיהיה בהצלחה
אני קניתי בשילב רק את העגלה, אבל את השאר ממוצצים ומרוצה מאוד...
אנחנו עשינו הזמנה ממוצצים - ולנו יש את העגלה בבה קונפורט