היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום בנות, לפני שבועיים בערך קיבלתי טלפון מהרופא שלי שבדיקות הדם של השקיפות יצאו לא תקינות סיכון 1/300 ואני יאלץ לעבור דיקור, הרגשתי שעולמי חרב עליי קבעתי תור לדיקור ליום רביעי הקרוב ( שבוע 18) וככל שמתקרב היום אני יותר מפחדת , מפחדת מהבדיקה מהסיכונים שבה ומהתוצאה , לא חשבתי שאצטרך לעבור את הבדיקה בגילי - 26 . התחלתי כבר להרגיש תנועות ואני כ׳׳כ מפחדת מה עושים ? איך מתמודדים? אני נורא חושש ימישהיא יכולה להרגיע אוליייי
9 תגובות
עמוד 1
אין לי מושג כ"כ מה להגיד לך מחזיקה לך
איך יצאה השקיפות עורפית ? אם השקיפות יצאה בסדר רוב הסיכויים שהתינוק בסדר גמור יש להבין שמדובר בבדיקות סקר גנטיות אם היו רואים ח"ו איזה בעיה , היו מגלים אותה כבר בשקיפות .
לדעתי בע"ה הכל יהיה בסדר בנוגע למיי שפיר תנוחי מאוד יומיים לאחר ביצוע הבדיקה ויהיה בסדר אל דאגה מאחלת לך שיהיו בשורות טובות אל תשכחי לעדכן
תודה בנות אתן מקסימות . השקיפות יצאה 1.9 אמן שהכל יעבור בשלום ויצא תקין
רוצה להיות כבר אחרי תודה בנות
איילה הי, לי היה 1:180, הלכתי לייעוץ גנטי והסבירו לי שפירוש התוצאה זה סיכון של 1% לתסמונת דאון. כמובן שאני לא מתעסקת עם אחוזים ועשיתי את הבדיקה. אז ככה, זה לא כואב בכלל, צריך לנוח באותו יום ורצוי גם למחרת ולצערי ההמתנה לתשובה קשה... אני ממש הייתי אופטימית וכעבור שלושה שבועות קיבלתי תשובה שהכל תקין. תאמיני שהכל בסדר!!! בהצלחה
מתוקה תירגעי היה לי בדיוק את אותו דבר בהריון של עתי יצא לי 1/380 ועשיתי דיקור בשבוע 17 טבעי שאת חוששת קחי הרבה אויר ותחשבי חיובי תשמרי על עצמך אחרי הדיקור פשוט כמה ימים לא לעשות כלום לקחת לידך בקבוק מים ולראות טלוויזיה בהצלחה
תודה בנות אתן מדהימות
עברתי את הבדיקה בדיוק לפני שבוע בעקבות חלבון עוברי לא תקין.. הייתי בלחץ הסטרי לפני הבדיקה אבל אני יכולה להעיד שהשד לא נורא כ"כ.. חשוב להקפיד שהרופא מחטא טוב טוב את אזור הדקירה ואת הציוד ויומיים אחרי הבדיקה מנוחה מוחלטת-גם אם את מרגישה מצוין חשוב להבין שהבדיקות סקר הן סטטיסטיקה בלבד ולא מעידות על כלוווום!! תלכי רגועה והכל יהיה בסדר. בע"ה בשורות טובות