צירים מוקדמים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    אני בשבוע 26+4 (הריון 1), אתמול פניתי למיון בעקבות כאבים במפשעות +רגלים אשר מנעו ממני ללכת (אני סובלת מכאבים אלו כ- חודשיים), חיברו אותי למוניטור ושם התברר שיש לי צירים כל 3-7 דקות (במשך 20 ד'). הפנו אותי בדחיפות לבית חולים, ושם שוב חוברתי למוניטור, רק שהפעם לא הופיעו צירים (הייתי מחוברת במשך 50 ד'. לאחר כ- שעה + שוחררתי לביתי ונאמר לי שבמידה ואני מרגישה צירים שוב לחזור.
    בשאלה שלי היא, כיצד ניתן לזהות את הצירים???. אני לא הרגשתי אתם, ואני מאוד חוששת שיהיו לי צירים ואני לא הרגיש אותם
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אם את לא מרגישה אותם - אין דרך לזהות אותם, אבל אז גם סביר להניח כי הם לא מובילים לפתיחה או מחיקה. מה שלא ציינת האם במיון ו/או בבית החולים אחר כך הייתה פתיחה ו/או מחיקה של צוואר הרחם (אני מניח שלא אם שחררו אותך הביתה).

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה