רוצה לשתף ולהתיעץ! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יוסי פולט המון, מאז שנולד הוא ינק ופלט אבל עלה במישקל
    ואז לאט לאט הוא התחיל לאכול מטרנה אקסטרא קר והמשיך לפלוט כמויות
    עברנו למטרנה רגילה והוא ממשיך לפלוט
    עברנו לאינפמיל והוא פלט בכמויות והתחיל לשלשל
    עברנו למטרנה צימחית - פלט והמשיך לשלשל
    עברנו לנוטרמיגן פלט וסבל מכאבי בטן גזים ועצירות
    חזרתי לצימחית

10 תגובות
עמוד 1
  • אוףףף איזה קשה כל מב שאתם עוברים ובעיקר מסכן יוסי
  • הי ממי
    נראה לי שאת מחליפה לו יותר מדי בבת אחת
    צריך לפחות חודש בין אחד לשיני
    מאחלת לך שכל התקופה הזו תיהיה מאחורך
    ושולחת לך מלא
  • אם חושבים שיש לו ארלגיה יש בדיקת דם פשוטה לבדוק אלרגיה הבעיה היחידה שהיא יקרה והרופאים לא ממהרים לתת אותה אני זוכרת בזמנו אצל שחר שילמתי 150 שקל לבדיקה .
    בבדיקה את רואה בדיוק את הרמה של האלרגיה שיש לילד
    אני היתי דורשת מהרופא את הבדיקה

• ממש מכעיס אותי היחס של רופאים! מה זה? ילד כזה קטן, סובל והם עדיין לא עשו בדיקת אלרגיה או רגישות? כך זורקים אותך להחליף לו כל שני וחמשי אוכל? רופא ילדים שלנו אמר לי בזמנו שהחלפת אוכל זה ממש סיפור בשביל תינוקות כאלה קטנים והמליץ כמה שפחות לשחק עם זה. תדרשי בדיקות מקיפות!
    מאחלת שהכל יסתדר במהירות!

• אני מסכימה עם הבנות, להמשיך לשחק עם אוכל זה לא הפתרון, בטח לא לתינוק קטן שגם ככה לוקח למערכת העיכול שלו זמן להתרגל לדברים חדשים
    בדיקת גילוי רגישות היא קלה ופשוטה ועדיף לעשות אותה כדי לדעת אם בזה מדובר או במשהו אחר ולהמשיך טיפול
    אל תוותרי על בדיקות מקיפות
  • היי,
    המקרה שתיארת זהה למצב של הבן שלי- בן חודשיים ולא מפסיק לפלוט אחרי כל ארוחה. מה לא ניסיתי.. סימילאק, מטרנה, אינפמיל- והמצב היה גרוע במיוחד באינפמיל שהיה מקיא גושים ונחנק! אפילו את החלב אם הוא היה פולט. זה כל כך מתסכל, היינו בבתי חולים וכמובן עשו אולטראסונד בטן ובדיקות דם- מבחינתם אין לזה פיתרון. אני נשארתי עם סימילאק ובכל ארוחה עושה לו 2-3 הפסקות.

בהצלחה ובתקווה שזה יחלוף מהר המצב:)
  • קודם כל שירגיש טוב הגוזל המתוק.
    עם התאומים שלי בזמנו גם נאלצנו להחליף תחליפי חלב כי הם היו רגישים והיו להם כאבי בטן וגזים. ממה שזכור לי רצוי לנסות להרגיל את הגוף לתחליף לפחות תקופה של שבועיים שלושה, עד שהגוף מתרגל ולהשתדל לא להחליף כל הזמן כי כפי שהבנות כתבו זה יכול לעשות לקטנים בלאגן בבטן.

בהצלחה
  • עם המטרנה היינו חודש
    עם האינפמיל שבועיים
    עם הצימחית שבועיים
    אז נתתי צאנ׳ס.. אני לא נהנית להחליף לו מזון אבל הוא סובל ואין טעם לבזבז את הזמן
    את הנוטרמיגן החלפתי לאחר יומיים וחצי קשים במיוחד שהילד צרח בלי הפסקה מכאבי בטן
    סימילאק התחלנו היום עם הזנטק(תרופה) מקווה שבעוד שבועיים יהיה שיפור,
    עד עכשיו החלפתי כי הייתה תגובה לא טובה לגוף שלו והוא סבל

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה