זהו היום אני סופית מסימת את הה.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • את ההנקה!!!!!!אני עצובה ,אהבתי כ"כ את הקשר שלנו (שלי ושל יאירוש) בעת ההנקה אבל,יאירוש כבר בן כנעט 8 חודשים ואם הוא יונק הוא לא מסכים בשום פנים ואופן לאכול אח"כ מבקבוק...ואני חייבת שלפני השינה גם יקח בקבוק ההנקה שלי לא מספיקה לו.......

בשביל שיעלה במשקל וגם יאכל בקבוקים אני חייבת להפסיק לו....שישכח מזה.....
    עצוב לי,כ"כ הרבה זמן דחיתי את זה אבל אין מנוס אחרת כול הערב אני עסוקה בלנסות לדחוף לו בקבוק והוא בשלו לא רוצה...ובסוף הוא הולך לישון בוכה ומתוסכל וגם אני כמובן.....
    הבעיה הכי גדולה שלי עכשיו היא איך אני מרדימה את הילד??????הוא רגיל להרדם תוך כדי הנקה/מציצה....אין לו מוצץ.......................
11 תגובות
עמוד 1
  • כמה שאני מבינה אותך שאני הפסקתי להניק את אוראל היה לי ממש קשה עם זה
    עם את רוצה שהוא יאכל חלב שלך ובבקבוק אולי תנסי לשאוב לו

בכל אופן מאמי אל תקחי את זה קשה באיזשהו שלב היית מפסיקה אז לא נורא 8 חודשים מכובד בהחלט

• אני לוקחת את זה קשה גם כי אני מפחדת איך אני ירדים אותו מעכשיו...וגם איך אני יקום בלילה להכין לו בקבוק...וואוו זה קשה!!!אני מעריצה את הבנות שלא מניקות וכמות להכין בקבוקים באמצע הלילה.....................אבל אני מאמינה שאם הוא יאכל טוב במשך היום הוא לא יקום בלילה...ככה היה עד לפני חודש וחצי שהוא ינק טוב...ולאחרונה זה הפסיק מה שחיזק לי את הידע שאין לו כבר מספיק אצלי..........
  • הוא יתרגל לחיות גם בלי הנקה
    אני הפסקתי להניק סופית בגיל 4 חודשים
    כי היתי צריכה לחזור לעבוד

אבל בגיל חודשיים בערך התחלתי לשלב בקבוק שאוב ואח"כ מטרנה
    וככה הוא התרגל

בגיל 4 חודשים שהנקתי אותו בפעם האחרונה הוא הסתכל עלי באופן של: אמא, מה את מביאה לי ציצי בכלל??!
  • יש לי בשבילך הצעה שהורגת שתי ציפורים במכה אחת: מביאה לו לפני השינה ארוחת מוצקים (8חודשים הלו)
    רמז לארוחת מוצקים טובה לפני שינה: דייסת קוואקר מכפית( מה זה הנוזל הזה בבקבוק
    עם שלוש פירורים של דייסה גרוסה?!)
    הוא שבע מתפוצץ מזה, מביאה לו ציצי בשביל הסימליות (דקה שתים יקח לו)והוא נרדם כמו שרגיל.

• זהו זה מה שחשבתי גם להביא לו כמו ארוחת מוצקים!ואז אותי.....אבל אם כבר יתייבש החלב אצלי זה לא סטיה להביא לו סתם למצוץ אותי??????
  • בעיניי זו לא סטייה

• לא תיהיה לי ברירה בהתחלה זה מה שאני יעשה......רק שהוא לא יפרסם את זה בקרב החברים שיש לו מוצץ מיוחד לסרבנים שלא נאבד אף פעם..........
  • חחחחח,תראי איך אני חושבת, איזה רעיון יש לי להשתלשלות העיניינים:
    הרי הוא רגיל שממך הוא מקבל חלב, זה לא משנה שהוא גם מוצץ סתם בין היתר. מלחתחילה הוא נצמד ומחכה לחלב, לא מחכה למצוץ משהו כמוצץ. אחכ אולי הוא סתם מוצץ... אבל בהתחלה הרעיון הוא לקבל חלב.

אז אם הוא בא אליך שבע מאוד, ולאט לאט השלוקים נגמרים ומתייבשים,
    בסופו של דבר כשיש שובע, הוא במצב של טרום שינה... ושלוק אפילו אין, אז מי צריך תציצי הזה?
    הגיוני לי, לפי מה שראיתי אצלי, שהוא יוותר לבד כי זה לא שימושי כבר
    ועוד בנסיבות האלה (שבע לפני שינה).

אה ועוד משהו, כשתנסי את זה, והוא יקח קצת ציצי ויוציא לבד, או לא יודעת איזה תרחיש יהיה, אבל אם לא ירדם אצלך בידיים כמו שהיית רגילה-
    אל תתרגשי, שימי אותו במיטה, ותצאי. אני הופתעתי! הוא נרדם לבד. ומאז הוא בעצם
    נרדם לבד כל הזמן. ההרגל, לכאורה, של הרדמות תוך כדי יניקה נעלם כלא היה.

• מיצי,תודה!!!!אני מקווה שבאמת זה יסתדר....
    את צודקת אח"כ שוכחים מהר....רק אני מפחדת שאם הוא ימצוץ ולא יצא כלום הוא ינשך אותי...זה קרה לאחרונה הרבה.
    וזה כואב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    אני ממש ממש אוהבת את הגישה שלך בחיים.....
  • לגבי נשיכות חשוב מוד להראות לו שאם הוא נושך אין ציצי!!! בפירוש ברגע שהוא נושך לוקחת ישר ואומרת לו שבגלל שהוא נושך לא יקבל . סיבה =תוצאה . שלי ניסה פעם או פעמיים ולא ניסה יותר למד את הלקח ... אם היה נושך הציצי נלקח מידיית בכה ,אבל הבין
  • היי,

אני הפסקתי להניק לפני שבועיים כי החלב התייבש לי, עברתי לבקבוקים באופן די מיידי בלית ברירה (אם הייתי עושה את זה מיוזמתי הייתי מפחיתה הנקות באופן הדרגתי, אבל פשוט לא היה מה לינוק, רק טיפות). בהתחלה הוא לא נרגע אחרי בקבוק ורק ציצי הרגיע אותו, גם אני הרגשתי מוזר לתת ציצי רק להרגעה כשכבר אין שם חלב, אבל ראיתי שהוא מבקש ורק זה מקגיע אותו אז זרמתי עם זה. אחרי שתי דקות על הציצי הוא נרדם. וגם אני התחלתי לחשוב מה יהיה, עד מתי אוכל לתת לו ככה ציצי ואיך ארגיל אותו למשהו אחר,
    עד שאחרי שבוע פשוט החזקתי אותו בתנוחת הנקה והוא נרדם ככה בלי הציצי, ואחרי עוד שבוע הנחתי אותו בעריסה והופתעתי לגלות שהוא נרדם לבד.
    אז עכשיו מדי פעם אני מחזיקה אותו בתנוחת הנקה והוא נרדם ככה, וכבר לא מבקש ציצי. סה"כ עבר לנו די חלק, מקווה שגם אצלכם יעבור חלק ומהר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה