שאלת שינה פליזזז לעזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני פחות מחודש העברתי את הבת שלי לחדר משלה.
    בשלושת הלילות הראשונים, היא ישנה ממש יפה. לא בכתה כל הלילה (היא ישנה לילות רצופים ב"ה).
    שמחתי כ"כ שהיא התרגלה אל המקום החדש מהר, רק שכבר שבוע כמעט היא מתעוררת כל שעה בערך, בוכה, אני שמה לה מוצץ, מלטפת אותה, מחכה 2-3 דק' עד שהיא תרדם חזרה ואז שוב עד לפעם הבאה...
    ממש מפריע לי שהיא מתעוררת. זה מונע ממני לישון רצוף ואני מתמוטטת ביום שלמחרת מרוב עייפות... וגם היא, אני רוצה שהיא תישן מבלי להתעורר. שתהנה מהשינה...
    אין לי שמץ מה מפריע לה. לא קר לה או חם. מסביב למיטה ממש נחמד. שמתי לה את 'השמיכי' שהיא אוהבת ומחבקת כל הלילה... יש לידה בובה שהיא ממש אוהבת...
    קיצור, לא יודעת איפה המבעיה

5 תגובות
עמוד 1
  • פשוט להתמיד
    כשאת מעבירה אותה למיטה שלכם, את משדרת לה שקצת בכי והיא משיגה מה שהיא רוצה
    המיטה שלה הסדר גמור אבל איתכם יותר כייף לה
    פשוט תהיי נחושה ותתמידי, אל תשברי ואל תעבירי אותה אליכם כי אז ה מסר כפול שמפספס את כל הפואנטה

• אבל זו הפעם הראשונה שהיא עוברת אלינו...
    פשוט רציתי לראות מהי מקור הבעיה לבכיות שלה ועכשיו הבנתי שמשהו מפריע לה במיטה ולא בחום/קור וכדומה...

• אולי העובדה שאיתכם היא נרדמת נובעת מצורך בקרבה.. איך היא במהלך היום? את איתהה בבית?
  • אני איתה רק מ4 וחצי עד 7 בערב בערך שאז היא נרדמת עד ליום שלמחרת...
    ב6 וחצי בבוקר אני שולחת אותה למטפלת

• אל תרגישי רע שאת עובדת כי אין ברירה , החוקים פה במדינה לא באים לקראת האמהות. אני לא חושבת שזה שמהו לא בסדר עם המיטה....גם לנו זה קורה וגם עם הילד הראשון קרה שבמיטה שלהם הם בכו ואצלנו במיטה לא . אני חושבת שמשהו אחר אולי מפריע אבל עדיין לא הבנתי מה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה