היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אנחנו עם פמפרס והרבה פעמים החיצול דולף וכל הבגדים נרטבים נמאס לי כבר לעשות כביסות! מה עושים במקרה כזה? עוברים חיתול? צריך לשים לב למשהו מיוחד בהחתלה?
10 תגובות
עמוד 1
איכ החיתולים האלה. אני מרוצה מאוד מהאגיס וניסיתי כבר את הפמפרס
יכולות להיות הרבה סיבות - מידה לא מתאימה, מבנה גוף. תבקשי דוגמית ניסיון מהאגיס, את תקבלי אותה תוך כמה ימים הביתה, ותראי אם הם נוחים יותר ולא דולפים. יש גם את חיתולי טיטולים שאפשר לנסות.
פמפרס הם טיטולים מעולים - אין מה לדבר, אבל
סורי פמפרס ׳ניו בורן׳ הוא לא משהו מבחינת הספיגה
וגם הרכות. ניסיתי את של ׳האגיס׳ והם מעולים!
אני אישית לא סובלת את האגיס
גולי - לנו הייתה את אותה הבעייה, פמפרס נזל לנו מהיום הראשון, גם היום לא מתאים לה בכלל
אין כמו האגיס, מעולם לא נזל...
רק עכשיו רציתי לפתוח הודעה על פמפרס.. אני משתמשת עם הפמפרס הלבן אוהבת אותם הם רכים דקים ונעימים אבל כבר שבוע שנוזל למאיה הקקוש מהטיטול
עכשיו אנחנו עם פמפרס ניו בורן ובהתחלה נזל לו פיפי מהצד על הבגדים והמיטה וכשהוא גדל במשקל אז זה הסתדר. נראה כבר מה יהיה הלאה.
אנחנו בפמרפס הכחול מעולה אף פעם לא היו בעיות
בואו נדבר תכלס - האגיס פמפר טיטולים הכל אותו הדבר זה מבנה של טוסיקוני ולכל אחד מתאים משהו אחר - לי נזל הקקי עם האגיס אצל להב מכל הכיוונים החלפתי לפמפרס גם הפיפי יצא חחחחח אני עם האגיס ומדי פעם יש תקופות ועוברות אין ברירה
גולי תגידי תודה לפחות את רק צריכה לכבס כביסה ולא חירבנו לך על הפרצוף חחחחח
אולי תנסו טיטולים החבילה הסגולה מישהי לא מזמן המליצה