איפה אתן קונות בגדים לילד? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עד עכשיו כל הבגדים של ליהוא משילב
    איפה עוד אפשר לקנות? גם באינטרנט זה טוב...
    הכי חשוב מאה אחוז כותנה ומוצר איכותי..

11 תגובות
עמוד 1
  • קניתי מלא מבצעים בפוקס. גולף(הכי איכותי היה גוף הבדל היה פשוט מעולה ונושם ) חנויות בעיר של כותבי ... לא צריכים להוציא הון תועפות!!!

מאיה.
  • פוקס, H&M, המשביר לצרכן, חנויות קטנות שמוכרות בגדים של AVG (אביגדור)
    עריכה: כמו שמאיה הזכירה גם בגדים של כותי הם אחלה

• אין מקום ספציפי.
    איפה שאני רואה שיש משהו איכותי ויפה, אני קונה...
    הניו בורן שלה היה מגולף בייבי. אמא שלי קנתה את הביגוד ראשוני משם ואני ממש מרוצה.

• היי ;) אני קונה לרוב משילב אבל שבוע שעבר קניתי מגולף 5 בגדי גוף ב80 שקל והם מעולים! בנוסף אני קונה מפוקס, וב h&m
  • ממליצה לך גם פוקס, מאוד טובים ואיכותיים גם אחרי כביסות
    גם גולף ילדים יש שם ביגוד מאוד איכותי ונותר נעים אחרי כביסות
    וגם שילב !!
    רוב הבגדים שלי משלושת החנויות האלה ...
    אני אוהבת גם מאוד את קדס קידס אבל שם הבגדים הם פחות לתינוקות רכים, אני עשיתי שם קניה לצורך ברית חליפה מהממת וגם לשנה הבאה לאיתן דברים מדהימים
    איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
  • אני מאוד מרוצה מgap ו h&m גם המחירים לא נורא בכלל

• פוקס!! בגדים נוחים ליום יום רק משם....
  • תודה! פוקס יש ם nb? לא ברור לפי האתר שלהם
    ליהוא קטן וחשוב שיהיו בגדים קטנם...כי גם בnb הוא שוחה

• יש להם NB ברור... אבל בלי קשר אני ממליצה ישר לקנות 3 חודשים - הם גדלים כל כך מהר שחבל על הבזבוז...

כשהוצאתי את הבגדים הקטנים של אריאל לאביגיל חצי מהבגדים שהם היו חדשים עם טיקט מרוב שהיא גדלה מהר
  • מניסיון של 3 ילדים...לדעתי הבגדים של פוקס בייבי הכי טובים ונשמרים הכי טוב.....בכביסה לא נהרסים בכלל.....גם שילב טובים וגם גולף אבל לדעתי בכביסה הם יותר נשחקים....פוקס גם לא יקרים כ"כ ויש מבצעים שווים...לגבי המידה-תקני כבר NB-3 הוא ישחה בהם ממש קצת וציק צק זה יהיה טוב עליו...תקחי בחשבון שהם גם טיפ טיפה מתכווצים.....
  • ליום יום אני קונה בכותי
    לאירועים וסתם בגדים יפים פוקס בייבי ושילב ממש מעט...גם דלתא קידס מעולים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה