זה מתקרב בצעדי ענק.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בע"ה בעוד 3 שבועות נחגוג לעופריקוש יום הולדת שנה
    (לפי העברי זה בדיוק על התאריך)

תכננו לעשות את זה או בשישי בוהורים (בוקר-צהריים) או במוצ"ש.
    משהו אינטימי עם המשפחה הקרובה..

בתוכנית:
    סרטון שהכנתי על השנה שעברה..
    עוגה מהממת חח
    חלוקת מתנות כמובןןןןן חחח
    וכמובן אוכל

אז אני מאוווווווווד מתרגשת ויש לי כמה התלבטויות ושאלות:

* אם נעשה את זה בשישי: חשבתי להכין פנקייקים עם סירופ וכו', סלט פירות..בעיקרון שולחן מתוק. לא מתאים לתקוע פתאום סלט בולגרי וכו' נכון? אצלנו ממילא לא אוכלים הרבה בשישי כי בערב יש סעודה.. האם זה יספיק? מה עוד אפשר להוסיף?
    * אם נעשה את זה במוצ"ש, בסביבות 7 בערך, מה אפשר להכין לאכול? הפנקייקים וכו' גם זורם? בד"כ לא רעבים יותר מידי כי זה אחרי ארוחת שבת (שאצלנו נגמרת ב3 בערך חח) והשבת קצרה..ולא אוכלים אצלנו בשרי. יש רעיונות?
    * התוכנית בסדר? להוסיף משהו? אולי משחק או משהו בסגנון?
    *מה אפשר לבקש מתנה ליומולדת שנה מהסבים וכו' שמוכנים לשים לא מעט כסף? יש לנו טיולון וכיסא אוכל. עופרי עדיין לא עומדת. אז אולי איזה משחק התפתחות שווה? יש המלצות?

תודה וסליחה על החפירה

8 תגובות
עמוד 1
  • יש משחק בשילב שמתפרק וגם סוג של הליכון דחיפה, את יכולה לבקש.
  • בקשר לאוכל.. בשישי למרות א.ערב גדולה תמיד מנשנשים איזה סנדוויץ בצהריים אז אולי שולחן עם לחמים וממרחים למיניהם בקטנה .. אבל את מכירה את המשפחה הכי טוב..

בקשר למשחקים יש המון שווה לעשות סיבוב בחנות ולבקש

• הזמן טס
    לגבי התפריט נשמע סבבה לגמריי.
    מתנות - תלת אופן, פאזלים, טיסה לחול להורים המותשים. חחחחחח.
    לא חסר מתנות
  • בקשר למשחק- איך קוראים לו?
    בקשר ללחמים- זה לא מתנגש- מלוח מתוק? אם אני שמה גם לחמים צריך גם סלט אחד או שניים ואז מה הקשר הפנקייקים וכו'...לא?

• לדעתי לא, כל אחד אוכל מ שבא לו, אני חשבתי על הנושא שחוץ מזה וארוחת ערב אנשים לא ירצו לאכול שוב.

אם אתם לא אוהבים מלוח ומתוק יש לחמים מתוקים.. חלות עם צימוקים אגוזים וכדומה וממרחים מתוקים... חלבה אגוזים ריבות וכו׳

אבל כמובן את מכירה את המשפחה שלך הכי טוב ויודעת מה הם אוכלים

• אחלה תודה!
    עלה לי רעיון לעשות חצי שולחן מלוח- לחמים עם סלט וממרחים וחצי שולחן מתוק- פנקייקים עם מייפל, שוקולד וכו', סלט פירות ועוגה.
    נשמע טוב? מתאים גם למוצש?

אשמח לעוד רעיונות למתנות בבקשה,
    לדעתכן כדאי להוסיף משהו ל'תוכנית אומנותית'? חחחחח

-----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

• נשמע מעולה
  • נשמע טוב! שיהיה בכיף
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה