היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אבל שמתי לב שכשאנחנו רבים [וזה קורה המון לצערי], אני לא בדיוק מבואסת. לא בוכה, לא עצוב לי, במידה והוא מחליט לנסוע לאמא שלו 'להתאוורר'- אז הוא לא חסר לי. אפילו קל לי יותר. אני מעדיפה שיהיה אצל אמא שלו במקום להסתגר פה בחדר ולעשות עליי פרצופים. ובכלל, כל מריבה גורמת לי להרגיש שאני זקוקה לו פחות בחיים שלי.
אמא שלי מופתעת ממני כל פעם מחדש ואומרת שזה לא ממש נורמאלי, שגם היום, אחרי 25 שנים של נישואים ,היא לא מתפקדת כשהיא רבה עם אבא שלי.. ואצלי המריבות עם בעלי לא בדיוק מוציאות אותי מדעתי ... אני נשארת אדישה ושלווה.
זה הגיוני? מישהי מכירה את התחושה הזאת או שמשהו ממש דפוק בי? איך זה אצלכן? קשה לכן כשאתן והבעל לא במצב טוב? או שגם אתן לפעמים נשארות אדישות ולא מתרגשות מכל המתחים בניכם?
ביום שאלוקים ברא את האישה הופיע מלאך ושאל: "מדוע אתה משקיע כל כך הרבה זמן ביצירה הזאת?" אלוקים ענה: "כי היא יצירה מיוחדת , האם ראית את המפרט הטכני שלה ? היא בעלת זרוע שיכולה להחזיק ארבעה ילדים בו זמנית, יש לה נשיקה שיכולה לרפא מברך פצועה ועד לב שבור, ואת כל מה שהיא עושה- תוכל לבצע בשתי ידיים בלבד" נדהם המלאך והצהיר: "רק שתי ידיים? בחיים לא!" "חכה וזה לא הכל.." המשיך אלוקים, "היא מרפאה את עצמה כשהיא חולה והיא מרפאת כל מי שמבקש ממנה." המלאך נפעם ומסוקרן נגע בה ואמר: "עשית אותה כל כך רכה.." אלוקים ענה: "כן היא רכה אך גם קשוחה. אין לך מושג מה היא מסוגלת לבצע ומול אילו קשיים היא יכולה להתמודד." המלאך נגע בלחי האישה ונבהל- "אופס ! יש כאן דפקט" "זה לא דפקט", התרעם אלוקים "זו דמעה. כך מביעה האישה שמחה , צער , כאב , אכזבה, אהבה ובדידות ..." התרשם המלאך: "חשבת על כל דבר, באמת דגם משופר .. אישה היא דבר מדהים באמת" התפאר אלוקים: "לנשים יש כוח ועוצמה אין סופיים! היא תלחם עבור דבר שהיא מאמינה בו, היא תתקומם כנגד חוסר צדק, היא לא מקבלת 'לא' כתשובה כשהיא מאמינה שיש פתרון טוב יותר, היא מוצאת חוזק גם כאשר נראה לה שהיא מתפרקת. לב של אישה הוא זה שממשיך להניע את העולם.. אך יש פגם אחד שעדיין לא הצלחתי לתקן" התנצל אלוקים, "לפעמים היא שוכחת כמה היא שווה ..."
9 תגובות
עמוד 1
בס״ד
לי זה קורה .. המון אחנו גרים אצל צמוד להורים שלו אז אין לו לא ללכת אבל גם לי לא אכפת אצלי זה כנראה כי כבר אבד הרגש אצלך אולי כי את כבר לא מתרגשת מכל גחמה שלו
ומה ששמת למטה פשוט מדהים:)
יש לי שני הסברים אפשריים בשבילך:
1. את לא מפחדת שתאבדי אותו.
2. לא אכפת לך לאבד אותו.
לשאלתך: זה לא נורמלי שלא אכפת לך כשאתם רבים ריב קשה, אבל אם הוא אובר-דרמטי זה מובן אם את פשוט לא לוקחת את כל הטררם הזה ברצינות. מה שכדאי לעשות זה להבין עם עצמך מה הרגשות שלך כשאת חושבת על פרידה. את עצובה? חשה הקלה?
אם את מרגישה שהרעיון של פרידה מעציב אותך אז את כנראה לא חושבת שההצגות שלו רציניות. במקרה כזה אני מציעה לדבר איתו כשאתם רגועים על אופן הבעת הכעס שלו. שיתבגר קצת. עוד מעט הוא יהיה אבא. אם את מרגישה הקלה למחשבה שלא תהיו יחד אז קחי את הזמן, גם ככה את מחכה ללדת ולידה משנה הכל, לטוב או לרע. תמיד אפשר לצאת מזוגיות. אין לחץ. העיקר שיתייחס אלייך בכבוד. אם לא - תרחיקי אותו לאלתר.
קרן התגובות שלך תמיד עושות לי טוב. אני מרגישה שאת וגולי שתי אחיות גדולות שלי שמנווטות אותי כל פעם שאני לא מוצאת את הדרך. שתי מדהימות
ביום שאלוקים ברא את האישה הופיע מלאך ושאל: "מדוע אתה משקיע כל כך הרבה זמן ביצירה הזאת?" אלוקים ענה: "כי היא יצירה מיוחדת , האם ראית את המפרט הטכני שלה ? היא בעלת זרוע שיכולה להחזיק ארבעה ילדים בו זמנית, יש לה נשיקה שיכולה לרפא מברך פצועה ועד לב שבור, ואת כל מה שהיא עושה- תוכל לבצע בשתי ידיים בלבד" נדהם המלאך והצהיר: "רק שתי ידיים? בחיים לא!" "חכה וזה לא הכל.." המשיך אלוקים, "היא מרפאה את עצמה כשהיא חולה והיא מרפאת כל מי שמבקש ממנה." המלאך נפעם ומסוקרן נגע בה ואמר: "עשית אותה כל כך רכה.." אלוקים ענה: "כן היא רכה אך גם קשוחה. אין לך מושג מה היא מסוגלת לבצע ומול אילו קשיים היא יכולה להתמודד." המלאך נגע בלחי האישה ונבהל- "אופס ! יש כאן דפקט" "זה לא דפקט", התרעם אלוקים "זו דמעה. כך מביעה האישה שמחה , צער , כאב , אכזבה, אהבה ובדידות ..." התרשם המלאך: "חשבת על כל דבר, באמת דגם משופר .. אישה היא דבר מדהים באמת" התפאר אלוקים: "לנשים יש כוח ועוצמה אין סופיים! היא תלחם עבור דבר שהיא מאמינה בו, היא תתקומם כנגד חוסר צדק, היא לא מקבלת 'לא' כתשובה כשהיא מאמינה שיש פתרון טוב יותר, היא מוצאת חוזק גם כאשר נראה לה שהיא מתפרקת. לב של אישה הוא זה שממשיך להניע את העולם.. אך יש פגם אחד שעדיין לא הצלחתי לתקן" התנצל אלוקים, "לפעמים היא שוכחת כמה היא שווה ..."
כן תמיד יש פה מילה חיובית שעוזרת ... אז אני גם עם קרן חמישה.. תנסי לבדוק מה קורה עם עצמך ואיתו ברגע שליו.. בהצלחה
תראי .. מן הסתם שזה באמת לא תקין ... בכל ריב אפילו הגדול ביותר לא אכפת לך ? לא משנה לך שהוא לא נמצא בבית?
אני לא מדברת על הריבים הטפשיים שבאמת אולי צריך להיות אדישים אליהם ... כי זה נורמלי ... גם אצלי יש כאלה ריבים שיאללההה שירגע ויעבור לו וזהו .. לא מייחסת לזה חשיבות .
אבל ריבים פיצוץ איך אפשר לעבור עליהם בשתיקה? על אחת כמה וכמה שמישהו יוצא להתאוורר ...
אני לא בדיוק מה אתם צריכים לעשות בינכם אבלאני לא חושבת שזה לא תקין כלכך .. מצד שני אולי זה האופי שלך ? לא לקחת כלום קשה?
תראי, אצלנו אני לא לוקחת נורא קשה ריבים כי אנחנו מתפייסים באופן מיידי ואין מצב שמישהו יוצא מהבית. תנסי להבין למה האדישות כי את יודעת שזה שגרתי ובסוף מגיע הפיוס או שכבר נמאס לך מהמצב ואת מנתקת את עצמך? ככה או ככה אתם חייבים למצוא את הדרך הנכונה להתנהל ולדבר זה לא בהכרח רע שרבים צריך ללמוד מה להפיק מזה ואיך לצאת מחוזקים וחכמים תנצלי את הזמן עד ללידה אתם תזדקקו לקשר יציב אחר כך כי קל זה לא וההתחלה מאד קשה
בקשתי ממנו קצת זמן לבד כדי לסדר קצת את המחשבות ולראות כמה אני באמת זקוקה לו ואם יותר טוב לי איתו או בלעדיו .....
איך את היום? נצלי את הזמן עד ללידה להבין מה את באמת רוצה אחר כך זה יהיה יותר קשה...מכל הבחינות
השאלה אם זה תמיד היה ככה או שעם הזמן פיתחת חסינות לריבים איתו יכול להיות שמבחינתך הוא צעק יותר מדי פעמים "זאב, זאב" ואת יודעת שלא משנה מה יהיו חילופי המילים ביניכם אחרי ששניכם תרגעו הכל יחזור לקדמותו ולכן את לא מתרגשת מלריב מצד שני אם זה תמיד היה ככה אולי זו הדרך שבה את מתמודדת עם לריב יש אנשים שנמנעים מלהכנס לריבים בצורה אמוציונלית, כלומר הם כן משתתפים בריב אבל לא ממהרים לקחת את זה קרוב ללב, לא משנה מה נאמר ואיך הריב הסתיים אולי ככה את מתמודדת עם דברים, אני לא יודעת...
בכל מקרה לדעתי כדאי לכם בהחלט לתת זה לזו קצת מרחב נשימה (לא חייב להפריד כוחות לגמרי כדי לעשות את זה) כדי שתוכלו לחשוב ולהבין איפה אתם עומדים בנישואים האלה כמו שכולן ציינו, ובצדק, עוד מעט נוסף עוד משתנה למשוואה ואז יהיה קשה יותר ולא משנה כמה תריבו ותכעסו זה על זו, תהיו חייבים להתחשב גם בטובת הילד שלכם