היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אין על התחושה של אמא! מימים הראשונים, אמרתי לבעלי שנראה לי פיסוק רגליים של ניקול לא תקין... והנה, היום טכנאית אולטרסאונד אמרה שיש פטולוגיה קלה ב2 צדדים (עשינו אולטרסאונד של פרקיי ירכיים). היא אמרה שמצב לא חמור בכלל ובטוח לא נצטרך רצועות, אבל חייבים ללכת לרופא אורטופד שיחליט איזה טיפול צריך. הייתי מוכנה לזה נפשית, כי ידעתי פשוט ידעתי שיש בעיה. יש מישהי שעברה את זה? אם לא רצועות, אז מה עושים? מסאז'ים?
12 תגובות
עמוד 1
ממי זאת תופעה ידועה מאוד אצל ילדים שהיו מצג עכוז אצל להב חיכינו חודש עשינו ביקורת וזה הסתדר מעצמו לדעתי זה מה שגם יאמר לך האורטופד
נכון אני גם מכירה מקרים כמו של סיון שזה מסתדר מעצמו ... אל תדאגייי העיקר שזה לא רצועות וזה משהו קל
לא מבינה בזה אך מקווה שיהיה כמו אצל להב של סיון רפואה שלמה
היה לי עם בריאל ברגל שמאל מצב קל והיינו עם רצועות חודשיים. לא מכירה טיפול אחר... אבל בטוחה שהכל יהיה בסדר כך או כך. גם רצועות זה לא כזה נורא, מתרגלים.
תודה מתוקות! מקווה שהל יסתדר מהר, עכשיו אני צריכה לקבוע תור לאורטופד... מקווה שזה לא יקח הרבה זמן עכשיו לקחתי את ניקול לשיחה, אמרתי לה את רואה, היית צריכה להתהפך כשביקשתי, בסוף גם אמא סבלה מניתוח וגם את צריכה אורטופד... אז תסיקי מסקנות לעתיד ותקשיבי לאמא!!! ניקול הקשיבה לי וכתגובה הוציאה לשון בשיא הסנוביות :-) אחחחחח מה מחכה לי איתה בעוד 16 שנה :-)
יואווו מקווה שזה שום דבר.. ודרך אגב איך מזהים שמשהוא לא תקין? יש מצב שאת שולחת לי תמונה של ניקול כי למאיה יש גם פיסוק מוזר כמו צפרדע
מקווה שיסתדר מעצמו
אירה, להפך. פיסוק תקין אצל תינוקות הוא כמו צפרדע!!! וניקול בכלל לא שוכבת כך! תמיד היא מיישרת לפחות רגל אחד או 2 ברכיים לא נוגעות במיטה בכלל. מיום הראשון היא כך, וזה ישר הדליק לי מנורה אדומה
אגם הייתה עם רצועות מגיל 6 ימים במשך 9 שבועות. לי זה הפריע יותר ממה שזה הפריע לה. כל הכבוד ששמת לב לזה. אני מקווה שזה יהיה בדיוק כמו שסיון אמרה בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!