עד מתי?!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כולם אומרים ובכל מקום שבחודש השלישי העייפות התמידית חולפת אבל הנה אני בשבוע 15 ואני כל הזמן עייפה! אני קמה עייפה ואני חוזרת הביתה מעבודה (שלמזלי היא לא הכי קשה בלי העין הרע - יש לי כיתה מקסימה) מותשת!!!! אני כל כך עייפה שאני כבר לא מכינה אוכל, בקושי מסדרת בית ומי זוכר כבר טיפוח? כבר שבוע אין אוכל במקרר ואין לי כוח ללכת לסופר (אין סיכוי שבעלי הולך לבד, הוא פשוט לא יסתדר).

מה יהיה?????????? עד מתי?????? אם עכשיו אני ככה מה יהיה כשאני אצטרך לקום לתינוקי כל שעתיים בלילה ולהחליף ולהניק ועוד מיליון דברים?

6 תגובות
עמוד 1
  • מאמי זה יעבור עוד שבוע שבועיים תרגישי הקלה... ובשליש השלישי לא תצליחי להירדם בגלל הבטן ובכל זאת תהיי עייפה
  • צודקת!! העייפות הולכת ומחמירה עם הזמן
    זה הזמן להרגיל את הבעל לעזור ולעשות דברים במקומך כמו אוכל וניקיונות...
    אני בחודש 6 ואני עדיין עייפה ולכן בעלי בסופר ברגעים אלו ממש
    (למרות שאני בכלל בעבודה עדיין )
    בהצלחה!!!

• קודם כל אם את כבר בשבוע 15 אז זה אוטוטו עובר. פתאום בשליש השני מקבלים כמויות חדשות של אנרגיה... אבל תבדקי, אולי חסר לך ברזל?

ולגבי איך תסתדרי - אני רוצה להגיד לך שזה בדיוק מה שאני חשבתי, היינו תמיד הולכים ביחד לקניות כי בעלי לא היה יודע בדיוק מה לקנות, ועוד הרבה דברים שאם לא עשיתי אותם - הם לא נעשו... ואז פתאום גיליתי שבעלי לא ילד קטן
  • וואי וואי
    אני זוכרת את העייפות הזו
    אני ,כשעבדתי
    הייתי מגיעה ב 16:00 הביתה והולכת לישון שעתיים!!!!!

• אל תדאגי זה תיכף יעבור
  • אוטוטו זה נגמר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה