היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי חמודות, תסלחו לי שאני לאחרונה לא ממש פעילה, אפשר להבין אותי אני מניחה :;
סליחה גם שאני רק דורשת צומי ופחות מגיבה, אני משתדלת לקרוא כמה שיותר, אבל לרוב זה מה שאני מספיקה...
כרגע בכל זאת יש משהו שמדאיג אותי ואשמח אם יהיה לכם מה להגיד:
בימים אחרונים עדן מתנהגת קצת מוזר: לפעמים דופקת לי שינה של כמה שעות מכובדות רצוף (יכול להיות 4-5) במהלך היום, מדלגת על ארוחות ויונקת לא הרבה ועם עצבים... לגבי העצבים בהנקה הייתי אצל הרופאה שאמרה שאולי זה ריפלוקס קל... לא יודעת אם זה זה אבל כל-כך מתיש - מתחברת-מתנתקת-דופקת צרחה-מתחברת שוב, או מתחברת, יונקת לה, ופתאום מתנתקת ומה זה מתחילה לבכות!!! ולא רוצה להתחבר מחדש! אני נאלצת להרים אותה, להרגיע ואז לנסות שוב... וחוזר חלילה.... אוףףף...
אבל מדאיג אותי יותר שהיא יונקת פחות... הציצי שלי לא רגיל לזלזול כזה, גדוש, אני שואבת, ונגמרו לי כבר שקיות להקפאת חלב כבר... אמנם ביום אני נותנת לה ציצי באופן תכוף כי לבושתי אין לי מושג מתי היא רעבה והיא גם אוכלת מעט עם כל הקונצים לה אבל בכל זאץ זה לא אותו דבר...
אני אפילו עם בעלי לא יכולה לדבר על זה כי הוא ישר יטען שאני לא בסדר/הנקה לא בסדר/החלב שלי לא בסדר/ משהו אחר לא בסדר וירוץ לדחוף לעדן בקבוקים... וגם ימשיך לשכנע אותי לדחוף לה בקבוק במקום הנקה, וכבר נמאס לי מהריבים הלה
13 תגובות
עמוד 1
לדעתי בגיל שלה כבר אמור להיות סדר בארוחות את אמורה לדעת שכל x שעות היא צריכה לאכול יכול להיות שכל ה״נשנושים" האלה גורמים לה לעומס וכאבי בטן ההתנהגות שלה מזכירה לי את עידו שהייתי מציעה לו ציצי והוא לא היה רעב
תודה עדוש... גם אמי בשלב מסום חשבתי שזה בגלל שהיא לא רעבה... אבן אין לי מןשג ירוק מתי היא כן רעבה!!! אני מאוד מתביישת בזה שעוד לא למדתי להבחין כל פעם מה מציק לה... פעם כן יודעת, פעם לא...
••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
את לא צריכה להתבייש
זה בדיוק נתנאל לפני שנתיים!! הנישנושים האלה של ציצי.... זה הרס אותי! בגלל שהיא מנשנשת כל פעם, כשהיא לא באמת רעבה, פרקים בין ארוחות קטנות... תנסי למשוך אותה קצת, שתוכל ארוחת ציצי טובה ואז תראי שהיא גם תישן טוב בין הארוחות. מצד שני, יכול להיות שכואבת לה הבטן והיא רק מחפשת דרך להתנחם וציצי זה מה שמרגיע אותה וכשחלב מתחיל לזרום, היא מתעצבנת... אז המלצה שלי, אם את יודעת שהיא לא באמת רעבה, קחי אותה על הדיים, עור לעור, תני לה מוצץ...
בס״ד
גזים גזים וגזים!! גרף נוטר הכי יעיל לדעתי לשים אותה עם הבטן על היד שלך ולנענע ולפעמים הם לא באמת מחפשים לאכול אלא זה רפלקס של מציצה שאז מוצץ עושה אחלה עבודה
בדיוק בגלל זה אני שואבת חלב ונותנת בבקבוק
לתת מוצץ! זה כבר לא יהרוס את ההנקה בשלב זה. צריך להרגיל למוצץ ולהיות נחרצים כי זה גם לא פשוט אבל מוצץ עושה קסמים נסי ותראי
מוצץ זה אחלה פתרון גם לדעת שאחרי אוכל סביר שלא תהייה רעבה תוך שעה אז אולי היא בוכה כי יש לה גזים/עייפה תנסי לא לתת לה לנשנש כי זה יוצר דפוס שהיא לא אוכלת ארוחה אמיתית ואז היא תמיד קצת רעבה...
אני עם אנסטסיה
אולי היא מצוננת?? ואז ממש קשה לינוק!! זו עונת מעבר יכול להיות שמשפיע עליה...
תודה בנות
היא עוד תלמד לקחת מוצץ ולהחזיק אותו, אריאנה הסכימה לקחת מוצץ רק(!) מגיל 3 חודשים
די מותק,אל תיהי מודאגת....זה לדעתי קורה כמעט לכולם בלידה ראשונה.....אצלנו במשפחה נוהגים לומר שילדים בכורים זה לא דבר רגיל........תנסי לסדר לה את הארוחות אולי ע"י מתן ארוחה אחת שאובה בבקבוק וככה תדעי בטוח שהיא אכלה.....לדעתי תתחילי אותה אחרי שינה טובה שאז עדן בטוח רעבה ולא סתם מנשנשת.....יש טיפוסים יורת קוטרים ככה גם היה הבן הראשון שלי.....זה יעבור לה אל תדאגי...עד גיל 3-4 חודשים ואז היא יותר תעסיק את עצמה...אל תתבישי בעצמך את אמא מקסימה דואגת וחמה.....והכי חשוב להיות לידם ברוגע הם מרגישים את זה וזה משפיע עליהם המון!!!!!!!!!!!!!! אגב לדעתי גם מהלך ההריונות משפיע מאוד על הילד....בהריון הראשון שלי עם אורי הייתי כול הזמן בלחץ,למדתי כול היום והיה גם קצת לחץ כלכלי וזה השפיע ועוד איך אוריאל הוא ילד יותר דאגן,כשהוא היה תינוק הוא היה מקטר הרבה.....ובכלליות הוא ילד מקסים.....ההריון שלי גילי ויאיר היה קסום....שקט ,רגוע, ושניהם יצאו רגועים ונינוחים...ואני גם קיבלתי אותם נינוחה.....הקוד הוא להרגע!!!