היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
עד עכשו שי-אל היתה איתי כל יום באה למשרד מזדנבת איתי לבנק וכו{אני עצמאית כך שאין לי בוס} כל מקום שהלכתי היא היתה איתי הפקידים והמנהל בבבנק כולם מכירים אותה
9 תגובות
עמוד 1
זה טבעי שהיא תבכה היא רגילה אלייך. לגבי הגן, אני לא יודעת לייעץ לך אצלי השארתי את הבן שלי עוד שנה כדי שיהיה השנה גדול בין קטנים.
אולי ככה היא תדבר מהר יותר תלך מהר יותר. אבל אין ספק שהיא צריכה מסגרת בפעם הבא תסבירי שאמא הולכת לעבודה ותחזור עוד מעט אם תבכה תשאירי ותצרי טלפון אחרי 10 דקות.
יש לה היום יומולדת או שהסרגל לא מעודכן? לדעתי היא בגיל שצריכה חברה..אולי בעלך צודק?
הי אנגל הסרגל לא מעודכן היא בת שנה וכמעט שלושה חודשים
אני חושבת ששנה וחודשיים זה גיל שהיא כבר צריכה להיות בחברת ילדים בגילה פחות או יותר. ברור שההתחלה תהיה לה קשה, אבל זה ממש לא קשור לגיל, רב הילדים לוקחים קשה את השינוי הזה. זה עניין של זמן.
אם ממש נדלקת על הגננות בגן הזה אז תנסי. הגננות זה דבר חשוב מאווווד !!! אני חושבת שזה לא כזה נורא אם היא תהיה בחברת ילדים שקצת יותר גדולים, אולי זה אפילו יגרום לה להתפתח מהר יותר..
________________ ה', הענקת לי אוצר נדיר מאין כמותו. מודה לך בכל שניה ומבקשת שתשמור לי עליו תמיד.
היי, אני כניסה את הבת שלי לגן עוד חודש וחצי ויש לנו את אותה הבעיה הבת שני בת שנה וחודש היום ותהיה שנה ושלושה עוד חודש וחצי יש גן תינוקיה ששם הרוב תינוקות בין 4 חודשים לשנה ויש גן לשנתיים ועד שלוש המנהלת סבורה שהיא צריכה להיות בתינוקיה לפחות בתור התחלה כדי שהגדולים לא ירמסו אותה עדיף אולי להתחיל עם הקטנים וכשהיא תתרגל למסגרת היא תלך לגדולים
לשים במסגרת זה בטוחחח
בגיל שלה היא חייבת חברה , ילדים בגיל שלה , גבולות , חיקוי , משחקים תלויי גיל , מפגש , חוגי מוזיקה וכד' - בקיצור גן..
גן של בני שנתיים ומעלה . וואו דילמה קשה . היא קטנה ... אני מסתכלת על הבת לי - לא הייתי שמה אותה שם .. בשבילה ... כמה הגננת יכולה להיות איתה ולהשגיח ?
לדעתי חפשי מקום בגיל המתאים לה ... לא לרוץ קדימה
אני עם מיכל - לדעתי עדיף לחפש לה מסגרת מותאמת גיל אפילו שהמטפלות יהיו פחות מדהימות כי בכל זאת כל גיל והשטיקים שלו ולא תמיד המטפלת תוכל לפקח על כל מה שמתרחש מסביב לדעתי עדיף לכל ילד להיות בסביבת ילדים בני גילו, השווים לו מבחינת ההתפחות וכוח פיסי שלא ירגיש קטן בין גדולים אלא שווה בין שווים