נמאס לי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • פעם ראשונה שאני מעלה את זה כאן כי אני כבר ממש מתוסכלת ועצבנית!
    יהונתן לא מוכן לאכול! כבר כמה חודשים הוא פשוט לא אוכל כלוםםםםם לא בשר לא גבינות לא ירקות לא פירות כלוםםםםםםם חוץ ממעדנים עוגות ודברים מתוקים שזה הוא יכול כל היום לאכול בלי בעיה גם גרבר היה אוכל בעבר ועכשיו הפסיק....הוא היה אוכל ממש יפה בעבר הכל ופתאום יום אחד הפסיק לאכול הוא אפילו לא מנסה לטעום דבר חדשים פשוט מסרב להכניס לפה
30 תגובות
עמוד 1
  • את ענית לעצמך. כל השטויות שנותנים לו לאכול הוא יודע שבסוף יקבל ממתק.
    אני תמיד מתנה אוכל רק אז ממתק - אבל שלי הרבה יותר גדול.

תנסי לדבר עם סבתא שלו שתרגע ולא תתן לו ממתקים. ותסבירי לה את הסיבה אני בטוחה שהיא רוצה בטובתו והיא תבין

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]
  • נו אז אני כבר לא נותנת לו רק בשביל שיאכל אבל הוא בשום פנים ואו]ן לא אוכל אז אני תמיד נותנת לו בסופו של דבר מטרנה

• והוא גם לא בגיל שאני יכולה להסביר לו שאם יאכל אוכל יקבל ממתק......

• זה הרבה יותר פשוט ממה שאת חושבת.

הבאת לו קציצות פירה? לא רוצה? טוב! אז לא צריך!
    ארוחה הבאה היא רק בערב.

בלי מטרנות
    ובלי ממתקים(שאת כבר לא מביאה)

הוא יגיע רעב לארוחה הבאה. ויאכל.

גם לי היתה תקופה שהוא אכל רק ממתקים, אגב גם בגלל סבתא.
    וזה מה שעשיתי, בטח היה רעב כמה ימים, ואז הבין שמה שיש לאכול זה מה שיש וזהו.

מותר לו להרגיש רעב. זה טוב להרגיש רעב לפעמים.
    לא קורה כלום איום ונורא.

ואני גם בעד לא להציג בפניו בכלל את הממתקים בבית.
    כי מן הסתם הוא ירצה אותם ויחכה שתביאי.
    וזה סתם יאריך את תהליך החזרה לתלם.

• יש לי רק עצה אחת : להרגע! לא להתרגש מזה שהוא לא אוכל !!! הוא מרגיש את זה ומשתמש בזה ... כן כן גם בגיל הזה !!! להרפות מיד עם כל העיניין של האוכל ... ולמה לך להלחם ... ילד לא ירעיב את עצמו . מה שכן למה את ממשיכה לתת לו מטרנה??
    אם אין שום בעיה פיזית (מחלה ,כאבים כל דבר אחר ) זה הזמן לגמול מבקבוק!!!
    פשוט להציע אוכל , יהיה בכי ,היסטריה ,אבל תעמדי על שלך ... אם לא רוצה לאכול לא צריך ... תציעי עוד שעה ,עדיין מסרב לחכות עוד... בסוף הוא יאוכל !!! ולגבי סבתא לשים לה גבול
  • חחח מיצי כתבתנו בדיוק את אותה תשובה ... עקפת אותי בשתי דקות
  • היי
  • ברוסית יש ביטוי, לא עממי, אפקט "ואו כוסמת!" .
    זה בא מבדיחה, והיא קשורה לנושא ויש לה מוסר השכל שקשור גם וכל זה.
    אז אני אשתף:

לאיש אחד היה חתול. הוא הביא לו ביום א' לאכול כוסמת.
    החתול חשב לעצמו: ואו! כוסמת! איזה טעים! ואכל בהנאה.
    ביום ב' הביא האיש לחתול- שוב כסמת. נגש החתול לצלחת וחשב לעצמו: מממ שוב כסמת.. ואכל בהנאה.
    ביום ג' חיכתה שוב פעם הכוסמת בצלחת של החתול. חשב לעצמו החתול:
    כמה אפשר לאכול כוסמת? היא כבר יוצאת לי מכל החורים!!! אני לא יאכל אותה!
    ביום ד' שוב פעם הייתה הכסמת מונחת בצלחת של החתול. החתול כעס והמשיך בשביתת הרעב.
    ביום ה', ראה האיש שהוא מבזבז על החתול שלו את האוכל. אם החתול גם ככה לא אוכל, אז אני אשאיר לו את הצלחת ריקה.
    ביום ו', הצלחת של החתול עדיין הייתה ריקה
    ביום שבת, החתול שמע את הבטן מקרקרת כל פעם שהביט על הצלחת, הריקה כמובן.
    ביום א', ריחם האיש על החתול ושם לו כוסמת בצלחת.
    ניגש החתול למטבח וקרא בקול מתרגש: ואו!!!!!!!!! כוסמת!!!!!!!!!!!

הבנתן??
  • ממתי חתול אוכל כוסמת?

"תביאו שישה תביאו שבעה
    תביאו שמונה ילדים
    זאת לא בדיחה
    הארץ צריכה הרבה צעירים נחמדים..."

• הריונית מאושרת- זה בידיוק הבדיחה.
    חתולים מתחילים לאכול כוסמת ביום א', אחרי שהם 4 ימים לא אכלו כלום .

הבדיחה מתחילה ביום א' ששם החתול אומר : ואו כוסמת! וזה גם איך שהיא נגמרת. ביום א', עם אותן מילים.
    זה מחזורי כזה.
  • חחח איזה מילה מצחיקה זה כוסמת... גרצ'קה...
  • כמו שאמרו לך, לא לתת לו כלום חוץ מאוכל ובסוף הוא יאכל.
    אצלינו הבעיה היא בארוחות שבת שאוכלים אצל סבא וסבתא ואז הם לא אוכלים כלום ומצטרפים לקינוח ואנחנו ממש לא מצליחים למנוע מהם לאכול קינוח. אבל זה רק בסופי שבוע.
  • מיצי הארוחה הבאה שלו היא מטרנה בלי קשר אם הוא אוכל או לא....הסדר הוא ככה הוא קם בבוקר ב8 אוכל מטרנה ב11 אמור לאכול ביצה מבלולבלת וגבינה לבנה (לא אוכל) אז אני מביאה לו מעדן במקום מה שעכשיו לא אעשה! ב12 ישן עד 3 בערך שקם אני אמורה להביא לו ארוחת צהריים גם לא אוכל! ואז ב8 לפני השינה הוא מקבל שוב מטרנה שזה אמור להיות פעמיים ביום מטרנה בבוקר ולפני השינה.......ועם חמתי אי אפשר לדבר מילההההה היא חושבת שרק היא צודקת וטוענת שאם הוא לא אוכל לי כלום אז להביא לו קוראסונים ומעדנים זה עדיף וזה גם אוכל (ככה היא טוענת)
  • ולמה לגמול אותו ממטרנה???? הילד רק בן שנה ו3 הוא עדין פיצי!!! וחוץ מזה שאם לא אביא לו מטרנה הילד בכלל יחיה מהאויר.......

• אני אגיד לכם גם למה אין מצב שאני גומלת אותו ממטרנה....כי שאני יוצאת איתו (לפחות 3 פעמיים בשבוע) ואין לי בשבילו ארוחת צהריים בהישג יד אז אני מביאה לו בקבוק, מה אני יכולה לעשות במצב כזה? הוא חייב בקבוק!

• כי אחרי גיל שנה אין שום תועלת למטרנה . נכון שהוא פיצי ,אבל אין שום סיבה הגיונית לתת מטרנה בגיל הזה את הארוחת של מטרנה אפשר להחליף למשל בארוחת בוקר וארוחת ערב. בעיניי סתם הצואה מיותרת של כסף... ויטמינים הוא מקבל מהאוכל הרגיל שלו ולא ממטרנה . זו כמובן דעתי ודעת משרד הבריאות , אבל כמובן את האימא ומחליטה. אפשר לתת גם סתם חלב פרה ...
  • אולי הייתי חושבת על זה אם הילד היה אוכל אבל הוא לא אוכל לי כלום אז איך בדיוק??

• זה בדיוק הנקודה תמיד יש לו את העוגן הזה בקבוק מטרנה ... אם לא יהיה לו לא תהיה לו ברירה אלא לאכול ... כמו עם החתול מהבדיחה של מיצי

מאיה.
  • נכון יש בזה משהו אבל זה לא כזה קל כמו שזה נשמע הוא עקשן ויכול להרעיב תעצמו שבוע
  • הכל תלוי גם בעקשנות שלך ! תתחילי בקטן ...קודם תורידי את כל המעדנים במבות וכו' מסביב ואחרי זה תלכי על הקשה ...תני לו ארוחת בוקר למשל לפני הבקבוק ...או ארוחת ערב משביעה ...לא רוצה אל תתני גם בקבוק , תסבירי שזה האוכל וזהו ... תאמיני לי הוא לא ירעיב את עצמו!!!

מאיה.
  • שירה
    אני נורא מבינה לליבך
    גם אצלי יש בעיה דומה, אמנם היא לא אוכלת הרבה ממתקים ושטויות אבל אצלי גם בקושי אוכלת וגם מטרנה בקושי לא יותר מ-90...

את צריכה לדבר עם חמותך בתקיפות, אחרי הכל זה הילד שלך!!!!!!!!!!
    חמותי רבה איתי על כל דבר שקשור לילדה ואני לא מוותרת לה !!!

יש פתרון שגורם לתאבון אבל אני לא בטוחה אם זו הבעייה אצלכם... כי ממתקים ועוגות הוא רוצה

הרופאה שלי המליצה לי על מולטי ויטמין שנקרא:
    פארמטון קידי
    אפשר לקנות אותו רק בבית מרקחת פרטי וסופר פארם וניו פארם והוא פותח את התיאבון...
    זה מצויין
  • שכחתי גם שאת בהריון אז כדאי לך להתחיל עכשיו להרגיל אותו אחרת הוא עלול יקנא בתינוק ובכלל לעשות לך בלגן עם הבקבוק.
    תתחילי לפחות להעביר אותו לכוס סגורה...
  • קודם כול באמת להוריד את כל הממתקים.
    דבר שני, וזו דעתי האישית ומנסיון שלי עם הבן הקטן שלי, לא הייתי בשום אופן מורידה את המטרנה כרגע! הבן שלי גדול מהבן שלך בכמה חודשים לפני חמישה חודשים הוא פשוט הפסיק לאכול. זה ילד שאכל הכולללל ( גם כוסמת

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
  • אני עם הבנות - יהונתן צריך ללמוד מחדש לאכול דברים שאת נותנים לו ואת צריכה להפסיק להתגמש מולו מבחינת אוכל
    להרעיב את עצמו שבוע הוא לא ירעיב זה בטוח, אחרי כמה פעמים כאלה שהוא לא יקבל חלופת מעדן הוא יתחיל לאכול כמו גדול
    כי זה לא שהוא לא אכלן גדול מהלידה, בעצמך אמרת שהוא אכל טוב עד שקרה א' ב' ג'
    אז מה שצריך זה להחזיר אותו לאותה הנקודה ולהזכיר לו את כל אותם המאכלים שהוא כן אכל
    לגבי בחוץ עם כמה שמטרנה זה מאכל זמין ונוח בתוך בקבוק, לאט לאט, ובלי שום קשר לשביתת המוצקים שלו עכשיו
    אני חושבת שאת צריכה להרגיל אותו לאוכל של גדולים ויש מספיק דברים שאפשר לקחת החוצה ולתת לו -
    פירות וירקות, כריך עם גבינה/חומוס/קוטג'/גבינה לבנה/ או כל אפשרות אחרת - בחתיכות (בלי הקשה של הלחם), ביסקוויטים,
    פשטידה חתוכה לחתיכות, לביבות רכות, מעדן כמו שהזכרת ויש עוד מספיק אפשרויות לארוחה קלילה
    זה אמנם יותר טרחה בשבילך מאשר בקבוק אבל במבט קדימה לגילו זה יותר מזין מבקבוק מטרנה
    וזה גם במבט לשלב שבו הוא ילך לגן, יהיה לו יותר קל להתאקלם וללמוד לאכול עצמאית

• שירוש, אני מבינה שאת במצוקה, אבל להכריח אותו לאכול כמו שעשית עם הפירה יגרום רק ליותר אנטי כלפי אוכל.

• ממש הזכרת לי את חמותי...
    למזלנו, אנו לא גרים לידה, אבל בשבתות היא עסוקה אך ורק בלהאביס לי את הילדים בממתקים, חלילה תתאמץ להאכיל אותם באוכל נורמלי.
    לפעמים אני מרגישה שכל שבת טומנת בחובה "הרעלת סוכר", ואח"כ כל השבוע אני במלחמה. ממש מרגיז!!
  • שירה אני חייבת לענות לך על התסכול שלך מזה שאני חווה את זה שנתיים וחודשים
    ילד שמאוד בררן בדיוק אתמול הינו איתו בהפרעות אכילה דרך המרכז להתפחות הילד . ילד שבררן ברמות מטורפות לא אוכל כלום אני יכולה לספור על חמש אצבעות מה הוא אוכל
    מה אני לא מבשלת והכל הולך לפח אינ כבר שנתיים מתוסכלת מזה
    היה תקופה אני לא אשקר שניסית בכח וזה אסור בשום פנים ואופן ואני יכולה להבין מאיפה זה בה רק מתסכול אבל אסור בכח זה יוצר אנטי.
    תגישי לו בצלחת מגוון של אוכל אבל קצת מכל דבר לא להעמיס בצלחת
    ושהוא יבחר לעצמו מה לקחת אנ מניחה שהוא אוכל בידיים.
    פשוט תשבי לידו תעודדי אותו תאכלי איתו ביחד וולא להתרגש ולא להתעצבן זה עושה לא טוב לא לך ולא לו.
    אל תדאגי כל עוד הוא שומר על משקל והוא לא יורד הוא משלים בדברים אחרים תהיה בטוחה הוא לוקח מה שצריך .
    יהיה בסדר ורק לא להתיאש מהר כל הזמן לנסות בהצלחה

• עוד דבר
    להוריד ממתקים ומיצים כי זה סותם את התאבון והוא לא יהיה רעב לאוכל .
    את יכולה להתייעץ עם הרופאת ילדים שלכם שתתני לו דובוני ויטמינים
    ויש תחליף חלב של חברת סימילאק פדישור בטעם וניל ושוקולד שנותנים מגיל שנה שזה תוספת קלוריות וויטמינים שזה תוסף ת**** בנוסף לאוכל הרגיל כמו זוג של שוקו או מטרנה תבדקי עם הרופאת ילדים שלך.

• בנות אתן מקסימות תודה רבה על העצות שלכן אני בהחלט יישם אותם
  • מאמי בטח שיאכל לבד.
    שיתלכלך, זה חלק מההתפתחות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה