שבוע 12 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי ד״ר הדר,כתבתי לך לפניי כמה ימים שהיה דימום ספונטני לא לאחר יחסים ולא הפעלתי מאמץ או לחץ כלשהו על הגוף.הדימום היה יום אחד ולאחריו ועד היום הפרשות חומות ..אתמול נבדקתי במיון ..רופאת נשים עשתה לי בדיקה גניקולוגית וטענה שאין שום בעיה ושזו הפרשה רגילה לחלוטין שאין שום סיבה לדאוג ממנה .האם ייתכן?האולטרסאונד הראה דופק ועובר תואם לאותו שבוע ויום שלי .האם באמת להעביר את זה ככה ?ייתכן שדימום הוא ״סתם״ הפרשה רגילה ??
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

כיוון שלא בדקתי אותך, אינני יכול להתייחס באמת
    אבל אנו אכן רואים מצבים כאלה ואם זו ההתרשמות של הרופאה, אז אני מניח שזהו המצב.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה