היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות, הרופאת ילדים של אגמי אמרה שבגיל שנה נהוג לעשות בדיקה אצל רופא עיניים כי אז אם יש חלילה עין עצלה פזילה וכו עולים על זה ומתחילים לטפל היא אמרה שזה פורמאלי ונמאס לי מכסתחים! אני גם מכירה את הבדיקה זה בדיקה ארוכה עם טיפות להרחבת אישונים ומאוד לא נעימה בדיקה של שלוש שעות... אני לא רוצה לעשות לה אין שום סיבה לא אחת שנראית לעין ולא נראה לי הגיוני לעשות כי עושים
מה דעתכן?
22 תגובות
עמוד 1
אני תמיד בעד לבדוק.
אמנם בדיקה לא נעימה, אבל עדיף מאשר לגלות מאוחר חס וחלילה... ________________ ה', הענקת לי אוצר נדיר מאין כמותו. מודה לך בכל שניה ומבקשת שתשמור לי עליו תמיד.
זה לא כסתח בכלל וזה מאוד מאוד מאודדדדדדדדדדדדדד חשוב יש מלא דברים שאנחנו לא יכולים לראות ברמת ההבנה הבסיסית שלנו
בדיוק היום בבוקר קראתי על זה חשובה עד כמה זה חשוב וכמה דברים עלולים להיות, שקלתי לשים את זה פה בפורום ועשיתי טעות שלא שמתי ובכלל ממליצים לעשות את הבדיקה אצל רופא עיניים של ילדים בגיל 6-8 חודשים אני עשיתי ללהב בגיל 8 חודשים, ואז הפנו אותי מטיפת חלב בגלל הבדלי הצבעים בעיניים של להב (אצלנו הכל תקין חמסה חמסה שום בצל)
אצל נועם אני מודה שעוד לא עשיתי אבל אני חייבת לקבוע תור בהול
עשיתי ממש לא מזמן (לפני חודש) לאוריקי ולאמילי. עשיתי להם כי אורי לא שיתף פעולה בבדיקת ראייה בטיפת חלב, אז לקחתי את אמילי גם לבדיקה. הם לא הראו שום סימנים של חוסר נוחות. כל הבדיקה היתה בהתחלה בדיקת ראייה פשוטה (שעוקבים אחרי חפצים) זה גם לפזילה ועין עצלה אח"כ באמת שמו להם טיפות להרחבת העישונים וכעבור 20 דקות נכנסו שוב פעם לבדיקת ראיה. כל הבדיקה כולה ערכה 30 דקות (כולל המתנה אחרי הטיפות וזה כולל 2 ילדים). חשוב ללכת לרופא עינים שמתמחה בילדים. אחרי ובזמן הבדיקה הילדים לא הראו שום סימנים של חוסר נוחות או שמשהו הפריע להם. אז יאללה לא להעצל, לכי לבדוק
מאמי זה לא מעצלות אני פשוט יודעת כמה הבדיקה לא נעימה כמה שורפות הטיפות האלו וכמה זה מציק להם.... לא יודעת אני בהחלט אשקול זאת אבל רק המחשבה להעביר אותה את זה ממש מלחיצה אותי
אוף כתבתי לך ונמחק לי הכל ... אכתוב שוב ומתנצלת מראש מקווה לא להלחיץ... לי היה סיפור עם הבדיקות עיניים הללו סביב גיל חצי שנה ניתנה לו הוראה מטיפת חלב ללכת למרפאת עיניים שם עשו לה בדיקה ללא טיפות להרחבת אישונים אחכ הייתי אני אצל רופא העיניים ובמקרה הוא ראה תילדה ושאל לגבי הבדיקה ועם עשינו עם הרחבת אישונים אמרתי שלא רק בדיקה רגילה והוא יצא עלי ופתח פה שרק הילדה שלי והילדים בעזה לא עשו תבדיקה הזו ואם יש לה מחלה.. ובקיצור הפחיד אותי שחבלז יצאתי מבוהלת ובוכה אחכ ביררתי אצל כמה חברות שאמרו שאכן עשו את הבדיקה הזו בגיל חודשיים שנה ושלוש אם איני טועה ניסתי לברר מול טיפת חלב אך האחות שלי הייתה בחופשה אז היות ונכנסתי לפחד צלצלתי למרפאה שחברות שלי אמרו שזה לילדים והלכתי הילדה עברה את הבדיקה והסבל שהיא עברה זה לא מילה היא יצאה עם שני לחיים סגולות כאילו נתנו לה שני בוקסים והלב שלי נמחץ בקרבי... ואחכ שהגענו שוב לטיפת חלב היא אמרה שהיום יש אופציה גם בלי טיפות להרחבת אישונים בקיצור אולי זה נותן שקט כולשהו היות וחלק עושים וחלק לא כי חברות שלי עשו לילדים וההנחיה באזור טיפת החלב בו אני נמצאת זו הנחיה שונה ולא עושים אז זה החלטתך בדיעבד לא בטוח שהייתי עושה זאת המזל הוא שגיל שנה שלי נכלל כבר כי הבדיקה נעשתה בגיל 9 ח' בהצלחה במה שתבחרי
לא הבנתי, אני יחידה בארץ שלא יודעת על איזה בדיקה מדובר??????? בגיל שנה עשו לנתנאל בדיקת עיניים הכי פשוטה, עם פנס כזה... בלי שום טיפות. ואף רופא לא אמר לי דבר ולא שאל אותי...
להב בכתה מהלחץ שהחזיקו אותה שני אנשים זרים - הטיפות עצמה לא הזיזו לה
אני לקחתי את אוראל שלי בגין חצי שנה לי יש עין עצלה והרופאה הלחיצה אותי שזה יכול להיות גם לאוראלי הבדיקה לא כ"כ נוראית אחרי 2 דק' שיצאנו מהמרפאה אוראלי התחיל להשתולל כאילו לא עבר בדיקה לפני 2 דק' אז כדי לעשות להיות שקטים שהכל בסדר
יסמין מסקרן אותי אצל מי עשיתם? אנחנו עשינו אצל ד"ר עליזה רון - ה...רופאה לילדים בירושלים
עברנו את זה. היה מאוד לא נעים אבל אין ברירה עיניים זה לא משחק ותמיד עדיף להסיר ספק
ביום ראשון יש לנו שוב, שלב 2, בביה"ח וולפסון. אני מורטת שיערות
כנראה כל רופא והבדיקות שלו. אצלנו בכל מקרה הם לא בכו ולא הראו סימנים של חוסר נעימות. הרופאה היתה מקסימה ביותר עם המון המון סבלנות. ולא זכור לי שהטיפות כואבות או שורפות - לי עשו הרחבת עישונים ממש מזמן!! פשוט לא יכלתי לנהוג אחרי כי ראיתי מטושטש.
ליבי מזל שהם צריכים לנהוג רק על הבימבה
איך שאמילי נוהגת גם על הבימבה אני מפחדת לתת לה. (דפקה לי את הרגליים, ושתי הכלבות ברחו מהבית ביללות בכי כל עוד נפשם בם) אוריקי דווקא תותח על בנהיגת בימבה ואופניים!!!
סיוני בבית חולים ביקור חולים יש מכון שנקרא מכון מיכלסון - יש שם רופאת עניים לילדים שנקרת משולם הדס היא ועוד רופא שיושב ברמות מקבלים תינוקות דרך מכבי בירושלים
עשיתי לדניאל בגיל עשרה חודשים, בגלל האסימטריה שהייתה לו בפנים. חודש הבא אני עושה את הבדיקה לשניהם. זה ממש חשוב!!!
בסדר קרציות
ירדן איפה קבעת?
אה יסמין הלכתי פרטי
טוב שקבעת ..
בתור מי שמשקפופרית מגיל חודשיים... וגם עין עצלה.. ( כבר לא תודות לליזר
קבעתי לד"ר שאולי יעקב מול הסיטי שנטר
לא שמעתי על הבדיקה הזו אף פעםםםם איזה מוזררר הרופאה בקופח לא אמרה כלום , בטיפת חלב לא אמרו כלום
טוב בזכותכן גם אני החלטתי לקבוע לאריאנה תור לבדיקת רופא עיניים