היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מה מומלץ? חשוב משהו שאפשר לסגור / לקפל ושיהיה לליהוא הכי נוח...
7 תגובות
עמוד 1
אני מאאאאאאאאוווד ממליצה לול קמפינג אפשר למצוא במחיר שפוי במוצצים בזמנו אמא שלי קנתה אחד אבל ממליצה בחום לקנות לו מזרן כי הוא בא עם מין מזרן דק קשיח אם בכלל אפשר לקרוא לזה מזרן זה סיפור של איזה 300 ש"ח
ליאם ישנה בלול עץ אצל ההורים שלי וחמתי יש לול פלסטיק, שניהם מתקפלים, שניהם אותו גודל המזרן זה אותו מזרן
אני יודעת שאצל אמא שלי יש לאחיינים שלי לול עץ..
לכי לחנות תסתכלי מה מתאים לך יותר. כל הלולים מתקפלים, הלול מעץ/פלסטיק מתקפלים שטוח יחסים ואפשר לאחסן אותם מתחת למיטה / ספה / על הארון. לולקמפינג מתקפל קטן (מין עמוד מרובע כזה) גם אפשר לאחסן בתוך ארון, מתחת למיטה וכו. קחי בחשבון שללול קמפינג מומלץ לקנות מזרון נוסף עבה יותר. היתרון של לול קמפינג שאפשר לקחת אותו מחוץ לבית ממש בקלות (לדוגמא לקמפינג, חחחחחח) ויש לולי-קמפינג שהם כמעט בגודל של מיטת תינוק, אז הוא יהיה שימושי להרבה זמן. אני חושבת שלול בבית של הסבא סבתא זה מאד שימושי וגם חשוב! לגבי איזה לול, כל אחת והדיעה שלה!
לנו היה לול קמפינג שקיבלנו מגיסי ואריאנה שנאה להיות שם בסך הכל מלבד הרשת הזאת שגם ככה בקושי רואים דרכה משהו אין שם פתחים שאפשר לראות דרכם ואת אריאנה כנראה זה קצת הלחיץ
יש לול עץ לול קאפינג ולול פלסטיק לי יש לול קאמפינג עם מזרון נוסף והוא סבבה כשאנחנו אצל חמתי באילת....
נופר למה לא לול קמפינג???? לנו יש לול קמפינג ואנחנו ממש מרוצים ממנו יהונתן חולה עליו פשוט קונים מזרון טוב וזהו