היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
עד מתי התינוקת שלי אמורה לאכול 60 בבקובוק ומתי מעלים לה? היא בת שבוע...
5 תגובות
עמוד 1
אני לא יודעת בדיוק מתי מעלים כי אני הנקתי אבל אם את רואה שהיא רוצה עוד תעלי לה את הכמות
בעיקרון אני זוכרת שאמרו לי שכל יום מעלים את הכמות ב-30 מ"ל בימים הראשונים
מתי שהיא דורשת יותר - מעלים לה היא מסיימת את כל ה 60 ונראה שהיא רוצה עוד? אז תעשי 90 אם את לא בטוחה תעשי ניסיון ותראי אם היא תאכל 70-80 אז זה אומר להכין 90 בכל זאת
אני לא הייתי משחקת עם כמויות. קשה למדוד במדויק 90CC אם את רואה שכל פעם היא מסיימת לך 60, תגדילי ל120. עדיף לזרוק, מאשר שיהיו חסרים ויטמינים וקלוריות בכל ארוחה, זו דעתי...
עושים 180 ומחלקים ל 2
מה שאולגה אמרה לך עבדתי במעון וזה היה כלל ברגע שהתינוק מסיים 60 חייב להכפיל ולראות מה קורה איתו אם היא מסיימת שישים תכיני לה 120 עדיף לזרוק באמת ולדעת כמה התינוק שלך אוכל..