היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות עד איזה שבוע בערך המשכתן לשכב על הבטן? אני שבוע 15 וכשאני שוכבת על הבטן די נוח לי אבל מרגישה את הרחם כמו כדור שם בפנים ולא יודעת אם זה מזיק לו או לא.
11 תגובות
עמוד 1
זה לא מזיק. אפשר לשכב על הבטן כל עוד נוח לך
זה לא מזיק לו. הוא מוגן היטב בתוך הרחם עטוף במי שפיר ואח"כ שרירים ואח"כ הבטן שלך ועוד כמה שכבות שלא ציינתי. אם נוח לך תהני... חברה שלי ישנה עד יום הלידה על הבטן!
אני מהר מאד שכבתי על הצד.... אני חושבת שמשבוע 16-18
אני עד לפני שבועיים בערך.. ווגם עכשיו רק שאחת הרגליים הצידה.. אז זה שני שליש על הבטן..
הריון קודם עד חודש תשיעי
היום עדיין על הבטן
משבוע 18-19 אני ישנתי על הצד. איך אפשר לישון בחודש 9 על הבטן
טניה- עם ידיים ורגליים באויר חחחחח
עד שבוע 20 בערך.. ואז כל פעם אמא ובת דודה שיגעו אותי שאני 'מועכת את התינוק' חחחחחח אז כבר הפסקתי
________________ ה', הענקת לי אוצר נדיר מאין כמותו. מודה לך בכל שניה ומבקשת שתשמור לי עליו תמיד.
חחח תודה רבה בנות.
אבל איך אפשר לשכב על הבטן בחודש תשעי? כלומר טכנית?????????
עם ריפוד של כריות ושמיכות.
אני עד שבוע 25 בערך ישנתי על הבטן.. מאז עדיין לא ישנה ככה