היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אבל אני חייבת בכל זאת לציין שאין לי מושג למה נפגעתן - זה לא משהו נגד הילדים שלכן - סתם משהו שמיצי שמה לב אליו אף אחד חס ושלום לא צחק על הילדים שלכן
אם רק הייתן יודעות כמה פעמים התבדחו אפרופו לשם להב ובחיים לא נפגעתי או כעסתי (להב סכין חנית כידון להמשיך?)
8 תגובות
עמוד 1
הן כעסו?!
גם אני לא חושבת שצריך לכעוס אני בטוחה ב 100000000000% שאף אחד לא התכוון חלילה לצחוק על הילדים שלכן אבל אם זה פגע בכן ואם זה שכתבתי שזה הצחיק אותי פגע במישהי אני מצטערת ונשבעת שזו ממש ממש מממממשש לא הייתה הכוונה שלי
האמת אני גם לא מבינה למה הם כעסו? ממש אף אחד לא ניסה לצחוק על הילדים שלכן
אוי ואבוי.... אני ממש מקווה שלא פגעתי בכן עם התגובה שלי
אני לא נפגעתי ואני לא כועסת פשוט לא הבנתי מה היה כל כך מצחיק
שהיא אמרה שמגניב שיש בפורום גם לי-היא וגם לי-הוא ואם הם יתחתנו אפשר יהיה לקרוא להם בקיצור לי-הם
סורי אם נעלבתן אך זה כמו שסיון רשמה לא היתה הכוונה