בנות, בואו נצחק קצת לכבוד הסופ״ש... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כדי שיהיה לנו סופ״ש מצחיק ותחילת שבוע מדהים מיד אחרי

27 תגובות
עמוד 1
  • יש לי טריליון ואחד סיפורים לספר, יש כאלה שקוראים לי "תסמונת ורנר" חחחחח

סתם אחד שעולה לי בראש זה שכשהייתי קטנה אמא שלי שמעה רעש של מים מהמטבח ולא הבינה מה זה כי כולם ישנים וחשבה שנוזל צינור
    וכשהיא באה למטבח היא גילתה אותי יושבת על הפח ועושה פיפי
  • חחחחחחחחחחחחח גדול!!!!!

• יאלה מצטרפת גם.... כשהייתי בערך בת 12 אמא שלי שמה שמן של טיגון בבקבוק קולה( אתן יודעות אחרי שהיא השתמשה איתו הצבע שלו הופך להיות כהה ) והניחה את זה בכיור לכמה דקות עד שמישהו ירד לזרוק את זה בפח ובדיוק באותו רגע אכלתי משהו מה זה מלוח והייתי חייבת לשתות חשבתי שמה שיש בבקבוק זה קולה ולקחתי כ-ז-ה שלוק ענקי מהבקבוק
  • חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..... וואי... איכסו׳ש.... מסכנונת

• חחח יש כל כך הרבה!
    הפאדיחה הכי נוראית שלי היא מיום הלידה אבל זו באמת פאדיחה שאני לא יכולה אפילו לספר אותה פה מרוב שהיא מביישת

• גדולות אתן!!!

נטשה
  • אצלי זה דוקא פדיחה בעבודה -
    הגענו קבוצה של כמה בנות חדשות ונתנו לנו חדר אחד לשבת ביחד. יום אחד רצינו לשים שירי רקע קצת, אז פתחתי יוטיוב לחפש איזה פלייליסט מעניין ומפה לשם צץ לי שם השיר א׳ אוהל ב׳ זה בית...

• כתומית - ברכותיי, ניצחת!

• חחחח איזה מצחיקות...ולא זוכרת פדיחה כרגע..
  • חחחחחחחחחחחחחח

נטשה
  • חחחחחחחחחחחחחח כתומית יו חנקת חחחחחחחחחח איזה בושות חחחחחחחחחחחחח.

נזכרתי במשהו שאני אספר אותו פעם ראשונה ואחרונה ואני לא אמינה שאני מסכימה לספר אותו

ערב אחד לקחתי את בעלי לפאב (הוא בדיוק פתח פאב) והיה לי כאב בטן נוראי. הוא אמר לי כנסי לשירותי םרגע ואמרתי לו מה פתאום אני חייבת ללכת להתארגן דחוף (קבעתי עם חברות)
    בקיצור כל הדרך הביתה (רבע שעה) מתפתלת מכאבים וכל כמה רגעים יש כמו לחץ חזק.

סוף סוף הגעתי הביתה ואיך שאני יוצאת מהדלת של הרכב (מתרוממת מהכסא) איבדתי שליטה

רצתי הביתה בטירוף משאירה אחרי שובל ארוך של.... (וזה לעלות מדרגות ולעבור מסדרון של בניןן)
    ובבית יש לי מדרגות ספירלה וגם שם עד למטה
    בקיצור סדום ועמורה ואני לא צליחה להפסיק לצעוק ולצחוק ולבכות
    סיימתי התקלחתי ויצאתי החוצה לראות למה גרמתי
    ואז יצאתי עם הכלב החוצה וראה אותי שכן ואמרתי לו "אוי אני כל כך מתנצלת לא יודעת מה הוא אכל אני כבר מנקה"
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה בושותתתתתתתת בחיים לא סיפרתי את זה חחחחח

• חחחחחחלח סיווןןןן הרגת אותי
  • חחחחחחחחחחחחחחחחחח וואייייי כתומיתתתתתתתתתתתת....
    סיוונו׳שששש.... חחחחחחחחחחחי

• ואי... סיפורי קקי..
    אז גם לי יש סיפור:
    עדיין עם אותו חבר..
    היינו בבית של חבר שלו והייתי צריכה ללכת..

וכנראה אכלתי סוס לפני כי השארתי חבילה רצינית

נטשה
  • קורעעעעתתתתתתתת.... וואי פאדיחות.
    גם לי קרה פעם, כשהייתי קטנטונת, אצל חברתי השכנה... עשיתי קקי כמו ילדה טובה..

• כן, רק הייתי כבר בת איזה 20 +

קיצר יש מה לספר לנכדים

נטשה
  • חחחחחחחחחחחחחחחח לגמריי!!!!!!
    קריסמס פו, ענק....

• ווואי בנות הרגתן אותי מצחוק. אני יושבת לבד בחדר ומצחקקת כמו ילדה קטנה.

כמו לכולן גם לי הייתה פדיחה עם בחור שיצאתי איתו לכמה דייטים בודדים: הייתי בת 17 והחזה שלי עדיין לא היה מלא כמו שרציתי אז לפני הדייט שמתי קצת נייר טואלט בחזייה למלא אותה שיהיה לי מחשוף יפה. יצאנו לדייט ישבנו על כוס קפה והבחורצ'יק לא הפסיק לבהות לי בחזה ואני כולי בהתלהבות שהנה בחור גדול ממני ב5-6 שנים מתלהב מהחזה שלי.
    נכנסתי לשירותים להתרענן וראיתי שהנייר מציץ לי מהחולצה בצורה שאי אפשר להתבלבל מה הוא עשה שם. הייתי כל כך מובכת!!!!!!
    בגיל 22 עשיתי ניתוח אף ומי שעברה את זה יודעת שבחורף האף נוטה לטפטף ככה סתם בלי הודעה מוקדמת ובלי צינון. אי אפשר למשוך באף. אז אחרי תקופה יצאתי עם בחור (אחר) וטיילנו בטיילת חוף וכנראה שנהיה לי קריר ולפתע הרגשתי שהאף פשוט נוזל, ממש שיטפון ככה סתם בלי התראה מוקדמת. מזלי שהבחור בדיוק אמר משהו מצחיק אז הסטתי את הראש ממנו הלאה וכאילו צחקתי עם היד על הפה לטשטש את הנזילה. מאז למדתי להסתובב עם מגבונים או טישו בתיק.
  • סיון ונטשה עשיתן לי את השבת!!!!!!!
    שתי חרבונות

• יאאא בנות, מרוב סיפורי הקקי שלכן נאלצתי לבקר בשירותים (כותבת משם עכשיו)
    הרגתן אותי, חנתקן אותי והרעדיתן לי את הידלה שישנה על הספה לידי וכולה רועדת מרוב שהספה רועדת המצחוק החנוק שלי שלא תתעורר לי פתאום בבהלה

חבל שלא עולות לי פאדיחות כרגע... למרות שבטוח היו המון

אה, הנה משהו קטן:(לא סיפורי קקי!) פעם עמדתי בתחנת אוטובוס והייתה שם רק אישה אחת. היא פנתה אלי לכאורה, וניהלנו ממש שיחה של שאלות שלה ותשובות שלי עד שהן הפסיקו להתאים והרגשתי משהו מוזר... כמובן שהסתבר שהיא דיברה בטלפון מזל שהיא לא שמה לב שעניתי לה כל שהאלות שהיא שאלה את מי שהיא דיברה איתה בטלפון

או שלהיפך - עמדתי בתחנת אוטובוס (אחרת) עםאאישה שפעם עבדתי איתה, היא דיברה משהו ולא התייחסתי כי הייתי בטוחה שהיא בטלפון - הסתבר שהיא דיברה איתי איזה כמה דקות טובות ולא הבינה למה אני לא עונה!
    ••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
  • שמחה שהקקי שלי שימח אתכן

נטשה
  • לי לא עולות פאדיחות רציניות כרגע, אבל הגעלתן אותי ברמות אחרות
  • אה, נטשה...

אני מקווה שלא נעזרת במי שאני חושבת שנעזרת

• מה? מה פיספסתי?

במי את חושבת שהייתי עלולה להיעזר ולמה?

נטשה
  • כתבת 'הייתי צריכה לקרוא לחבר שלו כדי לעזור לי'
    לי ולך יש מכר משותף שיכול להתאים לקטגוריה 'חבר שלו' ואני מקווה שהוא לא זה שעזר לך
  • אההההה

חחחחח

נטשה
  • חחחחחחחחחחחחחחחחחח.....
    וככה יהיה לנו שבוע טוב

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה