מי באה לבייבילנד? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

19 תגובות
עמוד 1
  • אני באה לביבילנד בעלי מזה מצפה לזה יותר מימני הוא קנה כבר כרטיסים מלפני שבועיים בסופר פארם ושבוע הבא זה זב ביום שלישי אני באה לשם בבוקר עם בעלי והקטן שלנו
    אושר 04/02/2008
    אמילי 11/06/2009
    אביב 02/07/2010
    html]

http://s4.rimg.info/
  • אנחנו מגיעים בעה בשלישי בצהרים קנינו דרך דודה שלי יש לה לייף סטייל זוג ב35 שח אם את לא חברת לייף סטייל ואין לך ממי להשאיל יש אופציה לקניה 69 נדמה לי ואז ב25 שח את מקבלת כרטיס או בקופה בביבילנד נדמה לי 35
  • יש לי לייף סטייל

• לא נראהלי מותנה למי שחברה בלייף סטייל פשוט דודה שלי קנתה על הדרך כמה דברים וכן 35 זוגי איזה יום שאת רוצה מתי שאת רוצה
  • בובה, אני באה ברביעי בבוקר/צהריים
    קניתי דרך לייפסטייל של ההורים

את מקבלת אישור הזמנה למייל, מדפיסה
    ומגיעה איתו ועם הכרטיס שממנו הזמנת

מתי תבואי?
    נטשה
  • גם כנראה ברביעי
    אוי זה בעיה לי להדפיס בבית

• אני ביום רביעי עם הבעל ואמא. קניתי כרטיסים יחידים ב25 חחחח בגלל השקית.מתנות חחחח

• אני כנראה יבוא לבד עם רז

• נופרי מתי תלכו?

• אני באה יוםמרבעי :-) עם בן ובעלי או אמא שלי

• אני הולכת בשלישי! עם בעלי והבנים.
    כרטיסים את יכולה לקנות בסופרפארם, לא צריך להדפיס, הם נותנים לך כרטיס. ואפשר גם בקופות שם.

• אני באה
  • אני באה רביעי על הבוקר.
    אף פעם אי אפשר לנחש מתי יהיה הלחץ.
    בטוח גם אנחנו ניפול על אחד.
    באה עם חברה.
    אולי גם אחותי תצטרף
    עוד לא קניתי כרטיסים.
    מקווה שבסופרפארם יש. לצערי רק אין לי לייפסטייל. אקח מאמא.

• איזה באסה אני רואה שרובכן מגיעות עם הבעלים ורק אני לבד

• נופר תדברי איתי מקסימום ואנחנו ניפגש איפהשהו בפנים. אני אמורה להגיע קצת לפני 11 אז עדין אהיה בשיא הביתנים

• נופר, אני בטה לבד ביום שלישי...

וביום חמישי אחה"צ עם בעלי
  • סליחה על הבורות אבל מה יש שם בדיוק?

• נופריייי אני ואלה ניהיה
  • אז רק את ואני אורטל?
    לילך את באה בחמישי גם?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה