שמירת הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    אני בשבוע 23+6. בשמירת הריון מה1/9 בסקירה המוקדמת הרופא כתב כי יש לי שלית פתח חלקית. יצאתי לשמירת הריון בשל שליה שמגיעה עד הפתח ודימומים. בשבוע שעבר עשיתי סקירת מערכות מאוחרת והרופא ציין כי השליה מכסה את הפתח בכ10% אך כתב כי היא שליה מרגינלית וציין גם כי יש קטע קטן של היפרדות.
    אתמול בביקור אצל הרופאה שלי היא ציינה כי במידה והשליה בביקור הבא, בעוד שבועיים, תגיע עד הפתח יש אפשרות שאוכל לחזור לעבודה. אני לא כל כך מצליחה להבין מה השינוי השליה הגיעה עד הפתח גם בחודש וחצי האחרונים והייתי עדיין בשמירה מה שינה את המצב? האם זה הגיוני ובסדר לחזור לפעילות מלאה אחרי שבמשך חודש וחצי התבקשתי להיות במנוחה? אני מאוד חוששת מהמצב אשמח לדעת האם זה הגיוני ובסדר שאחזור לפעילות במצב הנ"ל?
    תודה מראש

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

עם הזמן השלייה עולה כלפי מעלה ומתרחקת מן הפתח
    אם היא לא תהיה שליית פתח, ובמרחק מספק מצוואר הרחם ולא יהיו דימומים, אלו התנאים שבהם תוכלי לחזור לעבודה.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה