אני עצבנית:( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אכלנו אצל חמתי היום ואחרי שסיימנו לאכול שיחקתי עם אוריה והרמתי אותה וטרפתי אותה בנשיקות
5 תגובות
עמוד 1
  • נראהלי שהיא ניסתה לעשות את זה מתוך דאגה לך ולילד...אלי בדרך קצת בוטה. לא תמיד יודעים לבטא בעדינות את מה שמרגישים או רוצים להגיד... לא שאני מצדיקה אותה אבל ככה זה נראה לי.
    ואהיה כנה - לא נראה לי שזה מספיק, לשטוף ידיים ופה. עישון זה עישון.

••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
  • שמעי, בעיניי זה נורא לגדול בבית כששני ההורים מעשנים. עזבי כרגע את הריח ואת זה שזה מסרטן-אני רואה בגנים איך שקטנטנים בני שנתיים משחקים במשחק כאילו ועושים תנועות של עשן וזה נורא בעיניי!!!!!
    חמותך צודקת רק שהיא עושה את זה בדרך גסה
    אבל ברור שהיא אוהבת מאוד מאוד את הבת שלך!!!! וזה נעשה מדאגה.

כבר כתבו על זה מזמן. אחד הגורמים למוות בעריסה לא עלינו!!!! הוא עשן של סיגריות וגם אם עישנת במרפסת וצייחצחת 8 פעמים שיניים את עדיין מסריחה...

הייתי מכורה בעבר לסיגריות
    בחרתי לחיות אחרת בשביל הבנים שלי. לתת דוגמה אישית

חלילה לא שופטת אותך!! רק פותחת לך את הלב ואומרת דברים בכנות

שבת שלום ובריא??

• טוב התגובה שלה מוגזמת והיא גם לא ביטאה את עצמה כראוי
    ואני גם מאמינה שכל הורה שמעשן צריך להיות מלכתחילה מודע להשלכות של מעשיו על עצמו ועל סביבתו הקרובה, כולל הילדים.
    ההשלכות הן אכן שחלקיקים כימיים שמתפזרים בזמן העישון נדבקים לשיער, בגדים, גוף וכו' ככה שלשטוף ידיים, פנים ולצחצח שיניים זה ממש לא מספיק.
    החלקיקים עדיין נשארים על השיער והבגדים
  • בנות תודה על התגובות
  • יש אנשים שיעירו ויש שלא... זה לא קשור
    היתה תקופה שגם אמא שלי עישנה בבית ואף אחד לא העיר לה
    ועד היום אגב אני "מודה" לה על האלרגיה על גבול האסטמה שקיבלתי במתנה (באותו הזמן שהיא עישנה בבית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה