היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
עושה לבעלי את יום ההולדת הכי טובה שיש מהבוקר? חשבתי לקום מוקדם ולקשט את החדר ולהעיר את תהילה ולשיר לו היום יומולדת במקום השעון מעורר
8 תגובות
עמוד 1
אני ממליצה דווקא שתצאו לאיזו מסעדה או איזה מקום נחמד בערב.. זה מה שאני הייתי עושה כדי לשבור שגרה
אני ממליצה דווקא שתצאו לאיזו מסעדה או איזה מקום נחמד בערב.. זה מה שאני הייתי עושה כדי לשבור שגרה
מחר בערב אנחנו יוצאים לכבוד יום הולדתי.. אני לא יודעת לאן רק יודעת שיוצאים וזו הפתעה יום שני יש לנו בערב בדיקות עם יוסי ולכן אני מעדיפה משהן אינטימי בבית
אז את יכולה לעשות לו ארוחה רומנטית בבית.. משהו יפה ואינטימי, בסגנון איטלקי או כל דבר אחר שנראה בעינייך רומנטי..
להזמין מסג׳יסטים הביתה לשעה שהוא חוזר... להחשיך את הבית ולשים נרות... אח״כ או לפני... אמבטיה מפנקת..
ארוחת ערב בבית אבל משף פרטי שמבשל לכם.. אפשר למצוא באינטרנט
סרט טוב עם בקבוק יין גבינות ופירות
..
קודם כל, כל הכבוד קבלו פירגון על האהבה ששומעים ב"קול" שלך ועל החשיבה המושקעת גם עם כל הטירוף שמסביב. מה שאת יכולה לעשות בערב זה באמת או מסאג'יסטים בבית לערב או ארוחה רק אתם. שיהיה במזל טוב לשניכם.
אנחנו כל ערב עושים ארוחת גבינות ויין עם סרט טוב
טוב מתוקתי ניראה לי שסגרו לך את הפינה עם המסאג'ים.. ואני חייבת להגיד לך שבשנה שעברה עשיתי לי ולבעלי את המסאג' בבית עם שף שבא לבשל במטבח שלי.. והתגובה של בעלי היא שזו ה-הפתעה הכי הכי כיפית שאי פעם קיבל.. ומאז כל יום הולדת לא משנה מה עושים חובה את הפינוק הזה לפני או אחרי אבל חובה בקרב היום הולדת... וסתם שתדעי - אין שובר שיגרה יותר טוב מזה!!!
העיקר שיהיה המוווווווווווון מ-ז-ל ט-ו-ב לשנכם והעיקר שתסבו אושר אחד לשני בכל רגע ורגע בחייכם!!