האם הגיוני שירדתי במשקל? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא נשקלתי אבל הבטן חזרה להיות ממש שטוחה
    ואני מרגישה רזה

9 תגובות
עמוד 1
  • לא מסוכן.. תשתדלי להקפיד על ארוחות מסודרות ולא להגיע לתת משקל..
    ובדיקות דם בכל מקרה כדאי לעשות אחרי לידה

• יכול להיות.
    אבל לא הבנתי, למה שזה יהיה מסוכן?
  • אולי יש לך גניםם טובים:) יש לנו פה כמה בנות שהצליחו לחזור לעצמן מהר מאוד.
    יש כאלה שנלחמות בעצמן גם שנים אחרי לידה (ראי אותי כדוגמא) לא ניראה לי שצריך להיבהל.

• הגיוני בייחוד אם לא העלית יותר מידי...

לא נראה לי מסוכן....

• תשתדלי להקפיד על תת**** מסודרות זה מאוד חשוב..
    לא ניראלי שזה מסוכן ובדיקות דם בכל מקרה את צריכה לעשות אחרי לידה.

• אני מקנאה בך יש לך גנים טובים כנראה...אני עליתי 10 קילו בהריון ואחרי לידה עדיין תקועה עם 3.5 ולא מצליחה להוריד ויהי מה.'ממש מתסכל....לגבי ויטמינים אני המשכתי לקחת וגם עכשיו ממשיכה כי אני מניקה וכי אחרי כשלושה חודשים מתחילים שינויי הורמונים ונשירת שיער ושמעתי שזה עוזר. לגבי בדיקת דם...מומלץ לעשות ספירה כ 6-8 שבועות אחרי לידה
  • בס״ד

אני 3 חודשים אחרי לידה 20 קילו פחות ממה שהיתי לפני ההריון:)555

• אולי לא כמו אצל שאר האוכלוסיה, אבל לא מסוכן!

בשביל מצבים האלה שאין תאבון "השמנת" בהריון. בשביל זה!!! כי אחכ לכולן אין תאבון!
    אבל יש מאגרים!
    טא דא!!!!!!!!!
    נכון גאוני?

חוץ מזה, ירד לך בלידה המשקל של כל העיניינים שם, ועדיין נשארו בגוף שלך נוזלים+ דם
    בכמות כפולה, והם יורדים לאט לאט, קודם הם היו בשביל העובר, עכשיו אין והם נעלמים....זה גם משקל.

והבטן שלך שטוחה, כי התכווץ הרחם בחזרה. משהו שחייב לקרות. הרחם חייב להתכווץ. בדקו לך עוד בבית חולים, זוכרת?
    זה שהיא שטוחה, זה כי לא השמנת שם באיזור יותר ממה שצריך.
  • מיצי חוהל על התגובות שלך

כייף לך אני ירדתי המוןןןןןןןןןןןן ואני קרובה למשקל היעד שלי רק שיש לי עדיין כרס חמודה שאני מתה שתרד כבר גם.

אל תתלונני ותודי על זה שיש לך בטן שטוחה. אני מקנאה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה