יכול להיות שהיא כבר לא אוהבת? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בלילות האחרונים עופרי עושה לי בעיות עם המטרנה..היא לא מוכנה לאכול, והיא נרדמת בלי לאכול, ומתעוררת באמצע הלילה ואז אני כמובן נותנת לה כי היא רעבה.
    היא אוכלת מטרנה רק בבוקר ובערב. ובזמן האחרון היא עושה בעיות עם הערב.
    בבוקר היא קמה רעבה אז היא טורפת את המטרנה. אבל יש בקרים שהיא לא מסיימת את הבקבוק גם בבוקר. היא אוכלת בד"כ 180-240.

יכול להיות שהיא פשוט לא אוהבת יותר?
    מה אני צריכה לעשות? אולי לתת לה משהו אחר לאכול? ולהפסיק עם המטרנה?..
    ואם כן- מה אפשר לתת לאכול בגיל כזה (שנה) עם 2 שיניים בלבד?

ולא החלפנו לה מטרנה בזמן האחרון, כבר חצי שנה שהיא עם השלב 2 מטרנה רגיל ולא היה לנו בעיות.
    והיא כן רעבה בערב, היא מלקקת את השפתיים כי היא רעבה, וכשהיא רואה את הבקבוק היא כאילו רוצה אותו, שמה בפה, טועמת, יורקת וזורקת את הבקבוק.
    היא ממש יורקת את המטרנה! אפילו לא בולעת את מה שיש לה בפה.
    הגדלתי לה מעט את החור, לא עזר. נתתי לה בפטמה אחרת שהחור בה רגיל ולא מוגדל, לא עזר.
    פשוט לא בא לה יותר.
    מה עושים?
    תודה, מזל שאתן פה ויש את מי לשאול

6 תגובות
עמוד 1
  • הי!

תמרי בשביתת מטרנה מגיל 11 חודש כך שאני מבינה לליבך.

יכול להיות מאוד שהיא לא רוצה יותר! וזה בסדר, תחליפי לה למוצקים, אל תחששי מזה שאין לה שיניים גם אם היה לה ארבע או שש הם לא כ"כ עושים שימוש בשיניים בשלב הזה אלא לועסים עם החניכיים.

כשתמר סירבה לבקבוקים הבנתי שאני עוברת לגבינות, חביתה מפוררת היטב עם גבינה או טחינה, הייתי מגרדת עגבניה ונותנת את הרך של הלחם בחתיכות קטנות עם ממרח, את יכולה להוסיף מעדנים, אבוקדו מרוסק, ביצה קשה

אה וגם קורנפלקס עם חלב- אחרי שהוא קצת יושב בחלב הוא נהיה ממש רך

בגיל שנה וחודשיים בגלל שהתחלנו עם הכל ממש מוקדם תמרי כבר תפסה ביד שניצל לבד

• אממ קודם כל אולי המטרנה לא משביעה אותה יותר וככה היא מנסה לסמן?
    אולי אפשר להעשיר לה את המטרנה עם דייסה?
    ואם זה לא ילך אז כנראה שכבר אפשר לעבור לארוחת ערב של ממש
    לדוגמא דייסה (לא בבקבוק) או דברים אחרים שקל לאכול - ביצה למיניה (ביצה קשה, חביתה), הלבן של הלחם, גבינות ומעדנים למיניהם, פשטידות רכות וכו'

• תודה רבה!
    אני אנסה עוד כמה ימים עם המטרנה לראות שהיא באמת כבר לא רוצה.

ומה אפשר לתת לארוחת בוקר אם אין מטרנה!?
    היא אוכלת במעון ב8 וחצי א. בוקר. אבל אני לא אוהבת לשלוח אותה רעבה.
    אולי פרוסה עם משהו? או פרי?
    בכ"ז אתקשר לטיפת חלב להתייעץ...

-----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

• בערב לפני השינה דייסה מכפית.

ובבוקר.... מתי היא מתעוררת? את בטוחה שלפני הגן היא צריכה? שלא יווצר מצב שהיא לא תאכל ארוחת בוקר בגן בגלל זה.
    אפשר....בננה.
  • מיצי- היא אוכלת ב7 וחצי ובמעון נותנים להם ב8 וחצי. בד"כ היא לא אוכלת שם, היא אולי מנשנשת קצת.
    היא קמה ממש רעבה (אפשר לחשוב שלא אכלה שבוע חח) ותוך 5 דקות מסיימת את הבקבוק. השבוע היא לא נתנה לי לסיים להלביש אותה כי ראתה את הבקבוק.. אבל גם אז היא לא סיימה אותו ושתתה רק 120.
    לכן אני לא אשלח אותה למעון על בטן ריקה, מסכנה.. מצד שני היא עושה סימנים שכבר לא בא לה על המטרנה.

-----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

• שלב שלוש, יש שם יותר קלוריות, ונראה לי יש בטעם וניל גם.

אבל אם בבוקר מרוב רעב היא מסוגלת לאכול מטרנה (שהיא כבר מתחילה לא לאהוב)
    והיא אוכלת רק 120. אז סבבה. תאכל יותר בגן בבוקר ולא תנשנש כמו שהיה עד היום.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה