היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש לי ילד כל כך מקסים... טפו טפו יוסף בן פורת... אני כל כך נהנית ממנו למרות שאני די עייפה מהלילות הלבנים אבל הכל שווה את זה.
אתן לא תאמינו מה קרה לי.... בדרכי ביום רביעי לטיפת חלב כנראה מבלי לשים לב כשירדתי מהאוטו הפלתי את האייפון שלי ואיזה אוטו עלה עליו וניפץ לי את כל המסך... ובמזל אבא שלי מצא את האייפון ולא ידע שזה שלי והביא אותו הביתה. איזה מזל של נחאס יש לי.
אבל חוצמזה הכל טוב עם נועם... הוא מתוק מתוק מתוק שבא לי כבר שיגדל קצת כדי שאני אוכל לאכול אותווווווווו!!
עכשיו לאחרונה הוא סובל מגזים ולא עושה קקי רק אם אני עוזרת לו או אמא שלי. ואני כל כך מבואסת מהעניין. אמא שלי עושה לו עיסוי וכלום לא עוזר רק גבעול שדוחפים קלות לתחת והוא מוציא הכל.
יש טיפים נוספים? אולי הסימלאק לא עושה לו טוב?
מבואסת כבר מהעניין הזה
14 תגובות
עמוד 1
היי את לא מניקה? תנסי מטקנה הבנתי שזה יותר קל לעיכול
מאמי אולי תחליפי למטרנה כי זה הרבה יותר קל לעיכול
הנקתי שבוע וחצי והפסקתי כאב לי כל כך ולא עמדתי בזה.
עכשיו אני מבואסת שהפסקתי בכלל. יש לי ממש מעט חלב ואני לא יודעת איך לייצר יותר חלב ולא בטוחה שאני רוצה לחזור לזה.
דיברתי עם רופא הילדים שלו ושאלתי אותו לגבי הסילמאק והוא אמר שלא צריך להחליך
מטרנה אקסרה קר זה טוב
תנסי, יש תינוקות שרגישים יותר לאחד מאשר לשני... הרופא לא נמצא איתו בשעות הגזים הקשות שלו.....
כייף שנועמונצ'יק חמוד!!!!!!!!! תעלי לפה איזו תמונה שנוכל להעריך את החמידות...
אולי אמבטיות יעזרו נגד כאבים. אולי אם בעלך יעשה לו עיסויים יעזור יותר. שיחות קקי בין גברים זה יותר נפוץ.
חחחחחחחח מיצי לייק ענקי!!
אני עושה לו שלוש פעמים ביום עיסוי בבטן ולפעמים עוזרת לו כשאני רואה שכל היום לא עשה...
אני אנסה באמת להחליף תמל בהמשך
לא צריך להחליף תמל זה רק ישבש את מערכת העיכול ! כל עוד זה רק קקי ולא אלרגיה או ריפלוקס וכו.. תקני לו גרפווטאר ותעשי לו עיסויים וברגע שאת רואה אותו מתפתל תעזרי לו עם הרגליים תכופפי אותם לכיון הבטן .
נטלי סליחה על הבורות אבל.. מה זה גרפווטאר?
אני עושה לו עיסויים וגם עם הרגליים עושה לו תרגילים של אופניים כאילו וזה לא כל כך עוזר תמיד... אני אובדת עצות כבר
גרפווטאר קונים בסופר פארם או בית מרקחת זה טיפות לגזים ונותנים את זה לפני הארוחה או בין הארוחות מאוד עוזר אופנים לא צריך לעשות אבל כמו שרשמתי ברגע שאת רואה אותו מתפתל עם הרגליים זה הזמן שלך לעזור לו ולכופף לו את הרגליים לכיון הבטן שיצליח להוציא עיסוי לפחות 5 דקות על הבטן בתנועות סיבוביות .
תודה יפתי!! מחר אני אלך לקנות!!
נקווה שלפחות זה יעזור!
יקירה, אם הרופא אמר לא להחליף, אז אולי כדאי לחכות קצת ולראות...
בכל מקרה, יש עכשיו גם את הסימילאק קומפורט, שאמור לעזור מאוד בעניין של גזים, זה סימילאק משודרג בעצם, לעיכול עדין, אז אם המצב לא יישתפר אולי שווה לבדוק את זה.
אל יאוש (:
בנוסף למה שאמרו לך הבנות בעלי היה יושב איתה על כדור פיזיו בתנוחה עוברית מקופלת.. ועושה תנועות מונוטניות וזה היה עוזר בהצלחה אגב עם תרצי עזרה באיך להגביר חלב אשמח לתת טיפים רק לפי מה שתחליטי ובטוח שהוא חמודי
המטרנה יותר קלה לעיכול בהצלחה
מאמי זו תקופה מבאסת שום דבר לא באמת מעביר את זה, יש רק דברים שיכולים להקל קצת ובתכלס רק הזמן מעביר..בסביבות גיל 3 חודשים זה מסתדר כאילו לא היה