סקר- הפרש גילאים ביו ילד ראשון לשני .. - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מה הפרש הגילאים בין הילדים שלכם? האם זה היה מתוכנן? בן/ת כמה הגדול/ה היה/הייתה שנכנסתם להיריון?
22 תגובות
עמוד 1
הפרש בין נתנאל וניקול הוא שנתיים וחמשה ימים :-) כך תיכננו, למרות שחשבתי שיקח יותר זמן להיכנס להריון ונתנאל יגדל עוד טיפה.... הוא היה בן שנה ו3 כשנכנסתי להריון עם ניקול
בדרך כלל זה כמו הרגל מהבית, אלא אם כן הילד גדל בהפרש ממש גדול וסבל מלהיות לבד. אצלי ואצל אחותי הפרש של 4 שנים בלי שבוע. אצל בעלי ואחיו הבדל של 4 שנים בלי יומיים. אז ניראה לי שאנחנו נלך על הפרש כזה:)
רז לא היתה כל כך בתכנון
ההפרש בין הגדולה שלי לקטן הוא...שנה וחודש חחח וזה לא היה מתוכן בכלל.. הנקתי ולקחתי גלולות סרזט,הם עשו לי בעיות אז הרופאה אמרה לי להפסיק ולבוא אליה,ובגלל שהיה תור אליה ללכת לקחת גלולות אחרות רק לשבוע אחר כך-נולד בננו הקטן חח
אבל עכשיו אני מאוד נהנת מההפרש הזה...הם חברים ממש טובים "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
ההפרש בין יובל לדניאלה הוא 2.7 ואני כל כך מרוצה מזה, הם ממש חברים טובים, והיה לי קל מכל הבחינות
הפרש בין אלין לעתי 4.5 שנים בדיוק זה היה מתוכנן ל 4 שנים הפרש רציתי ללדת באותה תקופה אז לקח יותר זמן אלין היתה בת שלוש ותשעה חודשים שכנסתי להריון עם עתי
בין אליה לאמיתי שנה ו-10 חודשים ובע"ה בין אמיתי הקטן שלי לתינוקת שתיוולד בע"ה שנתיים ו-3 חודשים...
לי יהיה הפרש של 5 שנים. רציתי שיהיה הפרש של 3 שנים....אבל לקח לי קצת זמן להיכנס להריון
ההפרש בין ליאן לאדיר שנתיים ו 8 חודשים נכנסתי להיריון כשליאן היתה בת שנה ו 11 חודשים לדעתי הפרש מצויין הם חברים טובים
] ]
ההפרש יהיה בע"ה בין שנה לשנה וחודש
ההפרש אצלי יהיה שנה וארבעה חודשים לא כל כך מתוכנן... אבל רציתי פער קטן של עד שנתיים. פשוט הקדמנו בכמה חודשים
הפרש בין אורי לאמילי 2.3 היה מתוכנן אורי היה בן בערך שנה וחצי כשנכנסתי להריון
כשאלד בעז"ה יהונתן יהיה בן שנה ו-8 אפשר להגיד שההריון לא היה ממש מתוכנן פשוט קיימנו יחסי מין לא מוגנים רק פעם אחת בחודש ולא חשבנו שאקלט כל כך מהר אבל פעם אחת בהחלט הספיקה היינו בהלם אבל עיקלנו ואנחנו מאושריםםםם במיוחד שיש לי נסיכה קטנה בבטן
ההפרש בניהם זה 4 שנים וחודשיים . הגדול היה בן 3 ו 4 חודשים כשנכנסתי להריון . בשני ההריונות זה היה מתוכנן . רצינו לקנות דירה לקראת הילד השני וגם רצינו שהגדול יהיה קצת עצמאי ושיהיה גמול מטיטולים וכך עשינו. עכשיו הוא גם משתדל לעזור לי בטיפול התינוק.
בין שמואל לגליה עשרה חודשים ועשרים ימים בין גליה ושחם שנה וחודש וחצי ואני מקווה שבקרוב יהיה עוד היריון ושישרוד - הלוואי ואמן. אם יצליח לי בקרוב יהיו שוב הפרשים קטנים.
לנו יהיה הפרש של 4 שנים ו 5 חודשים בע"ה. רצינו הפרש של 3 אבל החיים הובילו שהתחלנו לנסות רק כשאייל היה בן 3.4 בערך.
נקלטנו כשאייל בן 3.9 חודשים.
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
[URL=http://www.babynamestext.com]
בין הגדול לאמצעי 3שנים ו 9 חודשים בין האמצעי לקטן שנה וחודשיים
כשלא מתכננים יוצאים דברים טובים...
תכננתי ילד אחד יצאו שלושה...
בין אוריה וליאם 11 חודש בול בין ליאם לנסיכה שנולדה זה עתה אהמ.... עדיין לא חישבתי חחחחח
נטלי ההפרש בניהם זה בעצם הגיל של ליאם היום....
אצלי ההבדל בין נועה לגיא 1.5 ובין גיא לזאת שבבטן יהיה ב"ה 1.8, 1.9
נכנסתי להריון בגיל 26 וחצי פעם ראשונה
ההבדל בין אלעזר לחני הוא 4 שנים : אלעזר 11/9/08
חני : 9/9/12.
ו..כן ברור שהכל מלמעלה אבל ההריון הנוכחי הי׳ה מתוכנן.
בין עדן לאגם יש שנתיים ותשעה חודשים. ספירת ההריון של אגם התחילה ביום הולדת של עדן בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
אלירן היה בן שנה וחצי כאשר נכנסתי להריון השני... והוא היה בן שנתיים וחודשיים כאשר היא נודלה